Juniori FBC Páv si zahrajú extraligu

  • Šport / Ostatné športy
  • 18. apríla 2019, 14:00

V Spišskej Novej Vsi sa počas víkendu uskutočnil kvalifikačný turnaj o postup do extraligy juniorov. O dve miestenky bojovali tri družstvá – FbC Young Arrows Spišská Nová Ves, FBC Páv Piešťany a FBC MH Florbal FbO Florpédo Bratislava.

Piešťanskí florbalisti si v budúcej sezóne zahrajú juniorskú extraligu. © FB FBC Páv

Piešťanskí florbalisti zvíťazili nad bratislavským celkom a hoci s domácim družstvom tesne prehrali, vybojovali si postup do najvyššej juniorskej súťaže na Slovensku. „Sme jediným klubom z Trnavského kraja v juniorskej extralige a o to väčšiu zodpovednosť cítime. Od septembra sa môžete tešiť na zaujímavé zápasy s top tímami z celého Slovenska,“ uvádza sa na facebookovom profile FBC Páv.

FBC Páv Piešťany – Florpédo Bratislava 9:5 (Orviský a Margetin po 2, Borovský, Šlosárik, Macejka, Somogyi, Stanko)

FBC Páv Piešťany – Spišská Nová Ves 3:4 (Pobjecký, Kramárik, Urban)

O postup do extraligy sa zaslúžili: Alexander Hlista, Martin Kramárik, Richard Orviský, Matúš Stanko, Lukáš Macejka, Adam Margetin, Adrián Somogyi, Sebastian Masarovič, Gabriel Kelemen, Martin Urban, Oliver Kopún, Pavol Bačkády, Maximilian Šlosárik, Jozef Pobjecký, Timotej Borovský a Andrej Strelec.

Juniorov FBC Páv trénuje Michal Srnec, vedúcimi družstva sú Tomáš Svetlík a Adrián Vondráček, prezidentom klubu je Matúš Kromholc.

(th)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava