Najúspešnejšia sezóna stolných tenistov v histórii

  • Šport / Ostatné športy
  • 17. apríla 2019, 14:00

Úspešnú bodku za súťažným ročníkom 2018/19 dali stolní tenisti prvoligovej MTJ Piešťany-Moravany „A“. Vďaka výhre v Pezinku a remíze v Bratislave s Isterom obsadili v druhej najvyššej súťaži šieste miesto, čo je najlepšie umiestnenie v histórii klubu.

Stolní tenisti MTJ Piešťany-Moravany: (zľava) Miroslav Jaššo, Martin Malast, Peter Behul, Michal Stehlík a Radovan Debnár. © Peter Behul

„Na posledné dva zápasy sme cestovali s vedomím, že už nemôžeme vypadnúť, no môžeme skončiť v prvej polovici tabuľky. To sa nám napokon aj podarilo, keď sme dopoludnia vyhrali v Pezinku v zápase plnom atraktívnych výmien 8:6. Všetci hráči podali bojovný kolektívny výkon a každý dokázal vyhrať v dvoch stretnutiach,“ povedal nám o dueli kapitán mužstva Peter Behul.

„Popoludní nás hráči Isteru Bratislava prekvapili pohostením, za čo im patrí naše veľké ďakujem. Samotný zápas bol od prvého momentu vyrovnaný a nakoniec sa skončil remízou. Najlepší výkon z našich podali Miško Stehlík a Miro Jaššo. Aj vďaka týmto výsledkom bola táto sezóna nášho ‚áčka‘ najvydarenejšia v celej 30-ročnej histórii stolného tenisu v Piešťanoch a Moravanoch. Veľká vďaka patrí hlavne Radovi Debnárovi, ktorý svojou kvalitnou hrou pozdvihol celé mužstvo. Pochvala patrí aj Miškovi Stehlíkovi, Mirovi Jaššovi a Martinovi Malastovi, ktorí boli neoddeliteľnou súčasťou mužstva, a Dominik Urbanics nám v tejto sezóne taktiež pomáhal,“ zhodnotil sezónu P. Behul.

Dodajme, že v Pezinku získali po dva body Michal Stehlík, Radovan Debnár, Miroslav Jaššo a Peter Behul, v Bratislave nahral Stehlík 2,5 bodu, Jaššo 2, Debnár 1,5 a Malast 1 bod.

Štefan Gregorička

Radovan Debnár, najúspešnejší hráč MTJ.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav