Peter Marcin a hostia zabávali divákov

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 3. apríla 2019, 14:00

Do posledného miesta vypredaný Dom umenia Piešťany v stredu privítal jedného z najznámejších slovenských moderátorov a zabávačov Petra Marcina. Publikum si tak v stredu 27. marca naživo vychutnalo obľúbenú talk show s názvom Neskoro večer.

(Zľava) Peter Marcin, Zuzana Tlučková, Peter Sklár a Tomáš Bezdeda v Dome umenia. (Autor: am)

Napriek tomu, že talk show sa nezačala neskoro, ale v čase bežných predstavení o 19.00 h, diváci si vychutnali dávku poriadne štipľavých vtipov. Najprv Peter Marcin vyspovedal diváka Emila pomocou pikantných otázok a neskôr v rovnakom duchu pokračovali i ďalšie vtipné vsuvky a narážky na spolužitie mužov a žien a ich sexualitu, pričom po každej z nich ľudia nadšene tlieskali a smiali sa. Nechýbali rozhovory s trojicou hostí.

Na pódium zavítali herci Zuzana Tlučková a Peter Sklár, doplnil ich spevák Tomáš Bezdeda. Nechýbali vtipné historky všetkých zúčastnených zo súkromia i z práce, ale aj scénka z obľúbeného seriálu Susedia. Marcin s Tlučkovou chytili do rúk scenáre a ako František Stromokocúr so svojou ženou Zuzou pobavili ľudí svojím povestným ironických humorom. Na chvíľu ich vnorili do atmosféry jedného z najúspešnejších seriálov súčasnosti, v ktorom, ako Marcin povedal, „je vekový priemer účinkujúcich asi 120 rokov, ale teší sa popularite aj medzi mladými“.

Keďže šou prišla do Piešťan presne v deň hostiteľových 53. narodenín, neostalo to bez povšimnutia. Tomáš Bezdeda vzal do rúk gitaru, Zuzana Tlučková odbehla do zákulisia po tortu a spoločne Petrovi Marcinovi aj s publikom zaspievali a zagratulovali. Bezdeda okrem narodeninového songu zaspieval ešte niekoľko svojich pesničiek a diváci sa napokon jemu, moderátorovi i ostatným dvom hosťom odvďačili silným potleskom.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava