Volejbaloví nadšenci sa stretli na turnaji

  • Šport / Ostatné športy
  • 30. marca 2019, 14:00

Volejbaloví nadšenci sa v sobotu 16. marca opäť stretli v hale Gymnázia Pierra de Coubertina v Piešťanoch na druhom ročníku volejbalového turnaja neregistrovaných hráčov.

Víťazom turnaja sa stalo družstvo „Štvrtok“ a získalo putovný pohár. © Anna Martinková

Na turnaji sa zúčastnilo šesť družstiev, v ktorých boli volejbaloví nadšenci vo veku od 16 do 67 rokov. Hralo sa na dvoch ihriskách, na dva sety a v prípade rovnosti tretí. Víťazný pohár získalo družstvo „Štvrtok“. Dalo sa to očakávať, lebo jeho vekový priemer bol najnižší – 23 rokov.

„Atmosféra bola skvelá a verím, že nám ostane dlho v pamäti a budeme sa tešiť na ďalší ročník,“ skonštatovala koordinátorka turnaja Anna Martinková. Jeho zakladateľom je Vidor Topolčanský, ktorý sa tiež prišiel na podujatie pozrieť.

„Ďakujem za pomoc pri organizovaní Kataríne Mlčúchovej, Viere Mikeskovej a tiež aj vedeniu mesta Piešťany. To nám poskytlo suveníry, ktorými sme mohli odmeniť za účasť hráčov. Ďakujem aj ďalším, ktorí boli nápomocní pri organizovaní turnaja, a tiež všetkým zúčastneným, že sa postarali o pekné športové popoludnie,“ doplnila A. Martinková.

(th)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav