Hľadajú svedkov tragickej nehody cyklistu za Bašovcami

  • Spravodajstvo / Región
  • 25. marca 2019, 14:00

Polícia žiada svedkov o poskytnutie akejkoľvek informácie z tragickej nehody, ktorá sa stala 11. marca večer medzi Bašovcami a Veľkým Orvišťom. Zahynul pri nej 66-ročný cyklista.

© KRPZ

V súvislosti s dopravnou nehodou polícia žiada tých, ktorí boli priamymi svedkami, aby akékoľvek informácie k priebehu nehody poskytli polícii osobne na pracovisku v Piešťanoch alebo telefonicky na bezplatné číslo 158, alebo aj prostredníctvom súkromnej správy cez Facebook Polícia  Slovenskej republiky.

Polícia bola privolaná dňa 11. marca o 18.25 h k dopravnej nehode s účasťou cyklistu v okresu Piešťany. Šesťdesiatšesťročný cyklista prešiel pravdepodobne v úseku cesty medzi obcami Bašovce a Veľké Orvište do protismeru, kde došlo k stretu s vodičom auta Nissan Micra. Cyklista vážnym zraneniam na mieste nehody podľahol. Na ceste sa pohyboval v tmavom oblečení bez reflexných prvkov a osvetlený nebol ani jeho bicykel.

Polícia pribrala na miesto znalca z odboru cestná doprava a za účelom zistenia presnej príčiny smrti a  alkoholu, bola u muža nariadená pitva.

Vodič z osobného auta sa pri nehode nezranil. Orientačná dychová skúška na alkohol bola u muža negatívna. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje.

(KRPZ)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín