Chcú rozhýbať škôlkarov

  • Šport
  • 23. marca 2019, 14:00

Hokejový klub Havrani Piešťany chce zabezpečiť pohyb a športové zážitky aj pre škôlkarov. Prichádza s dobročinným projektom, pre deti môže získať až 5000 eur. Pomôžte aj vy, zahlasujte za projekt Škôlky na ľad.

HK Havrani chce zabezpečiť pohyb a športové zážitky aj pre škôlkarov. © archív HK Havrani

V spolupráci s piešťanskými materskými školami chcú v klube priviesť deti ku korčuľovaniu. Na zimnom štadióne zabezpečia týždenne jednu až dve hodiny dopoludnia ľadovú plochu pre deti v predškolskom veku. Pri výučbe korčuľovania budú asistovať kvalifikovaní tréneri. Deťom s prvými krokmi na ľade pomôžu aj špeciálne pomôcky.

Projekt pre škôlky skúšali Havrani spustiť už viackrát, ale vždy sa to skončilo z dôvodu, že deti sa nemali ako dostať na zimný štadión. Preto v rámci nového projektu počítajú so „škôlkarskym“ autobusom. Ten deti privezie na hodinu a po jej skončení ich zavezie späť do materskej školy.

S prvou fázou projektu už začali. Pokračovanie pripravujú na september a potrvá až do konca roka 2019.

Pomôžte priviesť deti späť k športu. Ak Havrani získajú najviac hlasov spomedzi všetkých prihlásených za Trnavský kraj, Raiffeisen Bank poskytne na projekt 5000 eur. Prispejte aj vy k zlepšeniu pohybových zručností detí a doprajte im zážitok z korčuľovania pod dohľadom profesionálov. Hlasovať v projekte Gesto pre mesto môžete na stránke www.gestopremesto.sk.

(ts)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel