Glos vystrelil Piešťancom z penalty remízu v Zavare

  • Šport / Futbal
  • 21. marca 2019, 18:00

V prvom jarnom kole šiestej ligy cestovali futbalisti PFK Piešťany na ihrisko Zavaru. V bojovnom stretnutí si mužstvá podelili body za remízu 1:1. Jediným presným strelcom Piešťan bol Jozef Glos, ktorý premenil penaltu.

Futbalisti PFK Piešťany v prvom jarnom kole remizovali v Zavare 1:1. © ObFZ

V očakávanom derby zápase prvého s druhým videla početná divácka kulisa bojovný futbal s obrovským nasadením, ale aj tvrdými súbojmi na oboch stranách. Skóre otvoril Zavar už v 7. minúte, keď využil chybu hosťujúcej obrany. Dlhá nakopnutá lopta za obranu sa dostala až k Sudinovi, ktorý sám pred brankárom nemal problém zakončiť – 1:0. Vyrovnávajúci gól Piešťan prišiel v 36. minúte, keď z nariadenej penalty skóroval Glos. Po výmene strán boli smerom dopredu aktívnejší Zavarčania, ktorí mohli rozhodnúť Vyskočom, ten však nastrelil iba brvno.

Martin Krajčovič, tréner PFK: „V zápase bolo viac bojovnosti ako futbalovej krásy, ale prvé kolá budú také. Terény sú hrboľaté a musí sa zlepšiť aj hra, no nasadenie sa nedá vyčítať ani jednému mužstvu. Remíza je zaslúžená. S doplnením kádra som spokojný, hovoril som už pred štartom prvého jarného kola, že hráči, ktorí prišli, sú kvalitní. To, čo mali, splnili.“

Zavar – Piešťany 1:1 (1:1)

Góly: 7. Sudin – 36. Glos (pen.)

Zostavy – OŠK: Púchly – Vignjevič, Oláh, Táčovský, Kardoš, Stojkov, Psota, Tandlmayer, Ďuriš, Beňo, Sudin (Ťažký, Vyskoč, Hrašna), PFK: Budka – Szabo, Modrovič, Hutár, Glos, Miškech, Kusý, Gula, Štefanka, Korec, Braniša (Doktor, Žák, Šuliman)

(th)/ObFZ Trnava

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek