Masky si trpaslíci vyrobili sami

  • Kultúra a spoločnosť
  • 15. marca 2019, 12:00

Schádzajú sa pravidelne – matky či otcovia so svojimi veľkými deťmi – aby zažili neopakovateľnú atmosféru súzvuku podobných duší, aké majú ich navždy malé, hoci vzrastom veľké deťúrence. Tak to bolo aj na konci fašiangu, keď si členovia občianskeho združenia Serviam pripravili karneval. Bolo na ňom množstvo trpaslíkov a dve Snehulienky.

Karneval sa niesol v znamení rozprávky O Snehulienke a trpaslíkoch. © o.z. Serviam

„Náš karneval si pripravujeme vždy na inú tému. Boli sme už Šmolkovia, Indiáni, farebná lúka a tento rok sme boli trpaslíci s dvomi Snehulienkami. Sami sme si prichystali masky, výzdobu aj súťaže. Bolo to dopoludnie plné tanca, zábavy, ale hlavne dobrej nálady,“ uviedla Eva Doubravová z o.z. Serviam. Nechýbali dobroty, sladkosti aj domáce cukrovinky a koláče.

Uvedené združenie funguje v Piešťanoch v Zavretom kúte v priestoroch „Zrnka“ už neuveriteľných desať rokov. „Tety“ zo Serviamu pripravujú svojim členom rôzne aktivity, takže rodičia ani deti sa nenudia, radi sa schádzajú a nadväzujú hodnotné priateľstvá.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav