V derby úspešnejší Piešťanci

  • Šport / Ostatné športy
  • 10. marca 2019, 16:00

Šlágrom deviateho kola štvrtej šachovej ligy kraja Trnava bol vo Vrbovom súboj dvoch ašpirantov na postup, domáceho ZŠK Vrbové „A“ s Kúpeľmi Piešťany „C“. Hráči z kúpeľného mesta vyhrali nečakane hladko 4,5:0,5 a vystriedali Vrbovčanov na čele tabuľky.

O pol bodu domácich sa zaslúžil Michal Podjavorinský, ktorý remizoval s Michalom Vodičkom. V ostatných štyroch zápasoch ťahali domáci za kratší koniec: Ján Kincel prehral s Vladimírom Orviským, Emanuel Miciak s Tomášom Strapkom, Petra Jančovičová s Krištofom Šiškom a Peter Smrek s Michalom Stolárom.

V ďalších zápasoch tejto súťaže vyhrali Kúpele Piešťany „B“ nad Štefanovom 4,5:0,5 a Kamenár Chtelnica remizoval s Vrbovým „B“ 2,5:2,5. V Piešťanoch uhrali z domácich po celom bode Ján Čuridlo, Jozef Bardík, Matej Elbek Musaev a Rastislav Sedlák, pol bodu pridal Urmat Musaev. V okresnom derby v Chtelnici remizovala Andrea Slabá s Milanom Jakubcom, Bystrík Pripko s Antonom Madžom a Miroslav Kupkovič s Rudolfom Krchnákom. Celý bod pre domácich získal Milan Vagovič po výhre nad Dušanom Lajdom a z Vrbovčanov František Lányi, ktorý zdolal domáceho Jána Piešťanského.

(šg)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj