Hasiči prepravovali nadrozmernú osobu a vyslobodzovali ľudí z výťahu

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 4. marca 2019, 18:00

Piešťanskí hasiči v minulom týždni vyslobodzovali uviaznutých ľudí z výťahu vo Vrbovom, ale aj pomáhali do nemocnice prepraviť nadrozmernú pacientku z Hubiny. Začala sa sezóna vypaľovania trávy, a tak hasiči pri jej požiari, ktorý sa vymkol spod kontroly, zasahovali až na dvoch miestach v regióne.

Na Radlinského ulici hasiči odčerpávali vodu zo zaplavenej pivnice budovy. (Autor: Supa)

V pondelok 25. februára privolali hasičov na Teplickú ulicu, kde obyvateľka bytu uviazla za vchodovými dverami, ktoré nedokázala otvoriť. Za asistencie polície dvere otvorili.

V ten istý deň vo večerných hodinách hasiči asistovali pri odstraňovaní dôsledkov dopravnej nehody na schodisku pri Dome umenia. Opitý vodič so svojím vozidlom uviazol na schodoch.

Na druhý deň, v utorok 26. februára, hasičov privolali k požiaru trávy v areáli cyklodráhy na sídlisku Adam Trajan.

V stredu 27. februára pomáhali vyčerpať zaplavenú pivnicu v administratívnom objekte na Radlinského ulici. Príčinou nebolo počasie, ale prasknuté vodovodné potrubie. V ten istý deň vyslobodzovali aj štyri uviaznuté osoby vo výťahu na Beňovského ulici vo Vrbovom.

Vo štvrtok sa rozhorel trávnik neďaleko Rybárskeho dvora v Drahovciach.

V piatok 1. marca hasiči asistovali pri preprave nadrozmernej ženy s hmotnosťou asi 150 kilogramov z Hubiny do nemocnice v Piešťanoch.

V nedeľu 3. marca prepravovali hasiči na Vtáčí ostrov policajtov. Podľa oznamu sa tam mali pohybovať neznáme osoby. Ako nakoniec vysvitlo, išlo o ochranárov.

Jozef Vojčiniak

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín