Jarné novinky z DOMOSS-u

  • Inzercia
  • 2. marca 2019, 08:00

Koľkokrát ste sa zamysleli, aké množstvo pracieho prostriedku máte použiť? Myslíte si, že mokrým veciam v práčke sa nič nemôže stať. Vedeli ste, že vytopenie je treťou najčastejšou poistnou udalosťou slovenských, ale aj európskych domácností? Odpoveďou sú technológie.

Povedzte áno práčkam i-DOS

Veľa pracieho prostriedku vedie k dodatočným oplachovacím cyklom, čím sa zvýšia náklady na spotrebu energie a vody. Navyše na oblečení sa ukladajú škvrny od pracieho prostriedku, ktoré môžu spôsobiť začervenanie alebo vyvolať alergické reakcie. Naopak, nedostatok vedie k zapraniu škvrny do oblečenia.

Nemusíte si pamätať, na koľko pracích cyklov vystačí 1,3 litra tekutého prostriedku. Práčka BOSCH to vie za vás!

Vďaka i-DOS technológií od BOSCH bude dávkovanie a pranie jednoduché a vždy dokonalé. Na odmerky a čas vynaložený na uvažovanie môžete zabudnúť. Priečinok na prací prostriedok a aviváž naplníte iba raz a moderné senzory si na základne tkanín a stupňa znečistenia samy navolia potrebný objem vody a pracieho prostriedku.

Technológia i-DOS počíta aj s faktorom tvrdosti vody, ktorý ovplyvňuje nielen celkovú spotrebu pracieho prostriedku, ale aj vody. Po nastavení pracieho programu si vyhodnotí tvrdosť vody a pri každom ďalšom praní ho berie do úvahy.

* Potenciálna úspora s priemerom 220 praní/rok. Zdroj: wfk, Institute for Applied Research, Study Report 5132/10. Jednotlivé výsledky sa môžu líšiť.

Stop zatuchnutému oblečeniu

Vďaka vlhkému a uzavretému prostrediu vo vnútri bubna sa hromadia baktérie a plesne, zbytočne si tým ničíme oblečenie.

Funkcia FreshCare+ práčok zn. Electrolux so špeciálnymi prevzdušňovacími cyklami a využívaním pary zabezpečí, aby zabudnutá bielizeň v práčke bola až počas šiestich hodín voňavá a svieža. Spolu s kombináciou jemných obojstranných pohybov sa zabezpečí jej neustály pohyb a vygenerovaná para zabraňuje tvorbe baktérií a plesní. Funkcia sa dá aktivovať nielen pri voľbe programu, ale aj počas neho samotného. Vybrané modely práčok s funkciou FreshCare sú vybavené extrémne tichým a výkonným motorom Motor Sense Inverter s dlhou životnosťou a garantovanou desaťročnou zárukou. V porovnaním s ostatnými práčkami v energetickej triede A+++ dosahuje až 30-percentnú úsporu.

Nové práčky FreshCare+ z Popradu so siedmimi špeciálnymi pohybmi SoftMove bubna sa prispôsobia rôznym typom tkanín počas celého cyklu. Vďaka 14 rôznym pracím programom sa zabezpečí efektívnosť a kvalita s ohľadom na ochranu farby a tvaru oblečenia. Takisto je špeciálne zameraná na odstránenie rôznych stupňov znečistenia od silno znečistenej bielizne až po mimoriadne jemný prací cyklus na hodváb, bavlnu či funkčné športové oblečenie.

Ochranca domácnosti aj peňaženky

V Európe sa v priemere ročné výdavky na detekciu, opravy, rekonštrukciu a odstránenie škôd pohybujú okolo 2300 eur!

Grohe Sense prostredníctvom notifikácie cez aplikáciu Grohe ONDUS včas informuje o možných škodách spôsobených vytopením, únikmi vody alebo priesakmi zo skorodovaného vodovodného potrubia. V prípade poškodeného potrubia Grohe Guard Sense sám automaticky uzavrie prístup vody. Jeho inštalácia v domácnosti je veľmi jednoduchá. Stačí ho umiestniť pod kuchynský drez, umývadlo či vedľa práčky na podlahu. Grohe Sense je vybavený predlžovacím adaptérom na meranie hodnôt aj v úzkych a ťažko dostupných priestoroch, ako napríklad priestor pod vaňou.

Snímač automaticky upozorní, aj keď teplota klesne pod teplotu 3 °C, vtedy sa začína vytvárať námraza. Môže sa to stať hlavne na miestach bez dostatočného vykurovania ako pivnice či chaty. Nadmerná vlhkosť vytvára vhodné prostredie pre tvorbu baktérií a rast plesní, príliš nízka vlhkosť zasa spôsobuje dráždenie sliznice, suchú pokožku a zníženú imunitu. Systém Grohe Sence automaticky informuje o stave vlhkosti (vysoká alebo nízka) podľa merania hodnôt v miestnosti počas doby dlhšej ako tri hodiny.

Najnovšie novinky si môžete pozrieť priamo v OC DOMOSS na Bratislavskej ceste v Piešťanoch alebo na stránkach e-shopu. Viac o unikátnych vlastnostiach sa dozviete priamo v predajni alebo na webovej stránke www.domoss.sk.

Do roka viete ušetriť nielen financie, ale aj okolo 7062 litrov vody pri 220 pracích cykloch a spotrebujete o 30 percent menej pracieho prostriedku.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav