Ples fyzioterapeutov po prvý raz v Thermii Palace

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 23. februára 2019, 10:00

Reprezentačný ples Inštitútu fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie v Piešťanoch sa už stal akousi tradíciou. Pedagógovia a predstavitelia Univerzity sv. Cyrila a Metoda, ktorej súčasťou tento inštitút je, sa stretli v piešťanskom hoteli Thermia Palace v sobotu 16. februára.

Reprezentačného plesu Inštitútu fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie v Piešťanoch sa zúčastnilo 120 hostí.

Štvrtý ročník reprezentačného plesu sa presunul na Kúpeľný ostrov, pričom doposiaľ fyzioterapeuti plesali v priestoroch Kursalonu. Ples je akýmsi „dieťaťom“ súčasného riaditeľa Juraja Štofka, ktorý predtým stál aj pri prípravách známeho Medického plesu. „Je dobre, že sa kolegovia stretnú aj na takomto podujatí mimo pedagogického prostredia, pretože majú príležitosť pozhovárať sa, potykať si. Kto si má vynadať, vynadá si, vyrieši, čo treba, alebo, naopak, druhého pochváli,“ prezradil nám riaditeľ.

Moderátorka Barbora Rakovská s rektorom univerzity Roman Boča.

Okrem súčasných zamestnancov inštitútu prišli i zástupcovia ostatných fakúlt univerzity, zavítal aj rektor školy Roman Boča. Ten ples slávnostne otvoril a poprial prítomným, aby si dobre zatancovali a zaspievali. Medzi 120 nádherne upravenými hosťami sa objavila aj štátna tajomníčka či známy manažér súťaží krásy Jozef Oklamčák vo svojom typicky červenom outfite.

Program odštartovali umelci Anta Agni so svojou UV Light Show. Prvý valčík patril Interklubu Bratislava, pričom hudobne im sekundoval Happyband orchestra. Ten hral do tanca plesajúcim aj počas jednotlivých tanečných kôl. Zaspieval i Pavol Hammel, nechýbala, samozrejme, ani bohatá tombola.

Napokon si plesajúci po polnoci užili vystúpenie ABBA Revival a Eleny Durnevy. Po skvelej zábave sa pobrali domov a v pondelok opäť predstúpia pred budúcich fyzioterapeutov a rádiológov. Práve v týchto dvoch odboroch v súčasnosti v inštitúte študuje približne 600 študentov v dvoch stupňoch, bakalárskom a magisterskom. Inštitút by chcel už v blízkej dobe sprístupniť aj tretí, doktorandský stupeň výučby.

(am)

Úvodný valčík predviedli tanečníci z Interklubu Bratislava.
Svetelná šou miestami vyrážala dych.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj