Peter Jančovič: Piešťany majú presadzovať záujmy celého regiónu!

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 29. januára 2019, 10:00

Vzťahy medzi piešťanským primátorom a starostami obci z regiónu sa po štyroch rokoch vracajú do normálu. Ako povedal na stretnutí starostov s primátorom Petrom Jančovičom starosta Trebatíc Juraj Valo, pre obhajobu našich záujmov, a to nielen v Trnavskej vodárenskej spoločnosti, je potrebná silná pozícia piešťanského primátora.

Stretnutie starostiek a starostov obcí Piešťanského okresu s vedením radnice sa konalo v utorok 22. januára. © archív MsÚ

Stretnutie starostiek a starostov obcí Piešťanského okresu s vedením radnice sa konalo v utorok 22. januára. Išlo o prvé stretnutie čelných predstaviteľov samospráv regiónu po voľbách v novembri 2018 a podľa slov primátora Piešťan Petra Jančoviča bolo toho veľa, o čom mohli diskutovať. „Okresné mesto má byť tým, ktoré združuje okolité obce a presadzuje smerom von naše záujmy. Išlo však hlavne o prvotné stretnutie a snahu predstaviť si naše priority. Zároveň som starostom obcí ponúkol voľné kapacity našej kompostárne po tom, čo ju dokončíme,“ vysvetlil primátor.

Na pretras prišla aj problematika návratu zástupcu piešťanského regiónu do riadiacich orgánov Trnavskej vodárenskej spoločnosti. Tejto téme sa rozsiahlejšie venujeme v samostatnom článku tohto vydania Piešťanského týždňa.

Jozef Vojčiniak

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel