Čo prináša najnovšie vydanie

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 29. januára 2019, 08:00

Rezort Piešťany dopláca na diletantské riadenie tejto oblastnej organizácie cestovného ruchu najmä zo strany jej predsedu predstavenstva Petra Tremboša. Zo štátnej dotácie musí vrátiť 48-tisíc eur ako neoprávnene vydokladované čerpanie financií určené hlavne na propagačné tlačoviny.

Nové vydanie Piešťanského týždňa. © apt

Má mesto stavať plaváreň so zameraním sa na športovcov a domácich obyvateľov alebo plavecké centrum aj pre návštevníkov? Tieto témy sme sa pokúsili objasniť porovnaním mestských rozpočtov Senice a Piešťan na rok 2019.

Piešťanci opäť tlieskali šansónom „smutnej panej“, alias Edith Piaf z Prahy. Takýmito menami nazývajú šansoniérku Hanu Hegerovú novinári. No a keďže pani Hanka už roky nekoncertuje, jej piesne interpretovala v kine Fontána na Zimnom koncerte piešťanská speváčka Daša Libiaková.

Hasiči zo striech oravských domov zhadzovali záľahy snehu, spriechodňovali cesty, prekopávali sa k obydliam. Na pomoc vyrazili aj dobrovoľní hasiči z Veľkých Kostolian a Vrbového.

Hokejový klub HK Havrani Piešťany má za sebou rok a pol fungovania pod novým vedením. Pozhovárali sme sa s generálnym manažérom Michalom Peškom o aktuálnej situácii v klube.

Viac než tisíc hostí zaplnilo pražské Forum Karlín, aby si pripomenuli 100 rokov od vzniku plávania v Československu. Na slávnostnom galavečere ocenili aj plavecké osobnosti z Piešťan na čele s hviezdnou Martinou Moravcovou.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava