Aupark krášli výstava piešťanských fotografov

  • Kultúra a spoločnosť / Výstavy
  • 29. januára 2019, 18:00

Ak ste už v novom roku zavítali do nákupného centra Aupark v Piešťanoch, iste vašej pozornosti neunikla výstava fotografií na prízemí. Autormi týchto snímok sú členovia Piešťanského fotoklubu.

Náhlenie sa za nákupmi spríjemňuje zastavenie pri umeleckých fotografiách. (Autor: am)

Rovnako ako vlani i tento rok umelci otvorili putovnú výstavu v piešťanskom Auparku. Diela fotografov sa neskôr v priebehu roka ocitnú aj v iných mestách, kde si ich obyvatelia budú môcť prezrieť v tamojších nákupných centrách. Minulý rok takto putovne navštívili Žilinu, Trnavu či Bratislavu.

Na tohtoročnej výstave uvidíte nádherné scenérie, portréty, ale aj zvieratá, zachytené očami talentovaných umelcov všetkých vekových kategórií. Na svoje si teda prídu azda všetci.

Piešťanský fotoklub vznikol na jeseň roku 2005 z iniciatívy niekoľkých bývalých členov Fotoklubu pri Mestskom kultúrnom stredisku Piešťany. Jeho členovia našli domovskú pôdu v priestoroch reštaurácie La Musica, kde sa pravidelne stretávajú. Celoročne organizujú skupinové i individuálne výstavy, z ktorých najznámejšou je septembrové Park Foto.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava