Poctivý hamburger. Drinky. Pivo. Slnečná terasa. Rieka.

  • Inzercia
  • 25. januára 2019, 12:00

Spájate si Regal Burger s horúcim letom a hudobnými festivalmi? Nedovoľte, aby vám zaužívané predstavy zabránili ochutnať známy Regal aj v Piešťanoch v krásnom prostredí.

Majitelia franšízy Regal Burger v Piešťanoch Mária Valovičová a Norbert Geier. © archív Regal Burger

Spoločnosť Regal Burger má sídlo v Piešťanskom okrese. Bolo teda prirodzené, že po otvorení prevádzok v Bratislave a Prahe prídu na rad Piešťany. Franšízu si vzali na starosť kamaráti a biznis partneri Mária Valovičová a Norbert Geier. Obaja žijú v Piešťanoch, no pre Regal Burger pracujú už dlho. Na začiatku pracovali v rôznych prevádzkach v Bratislave, neskôr napríklad pomáhali rozbehnúť prvú českú prevádzku v Prahe a následne sa vrátili na Slovensko, kde Mária nastúpila do bratislavskej pobočky Regal Rooftop a Norbert sa venoval účtovníctvu firmy. Svoje sily a skúsenosti spojili v piešťanskom projekte Regal Terasa.

Sprvu nebolo jasné, kde piešťanský Regal zakotví. „Už nad grilmi sme o tom nahlas rozmýšľali, hlavná otázka bola kde. Keď sa uvoľnila terasa hotela Magnólia s krásnym výhľadom na Váh, Kolonádový most a Červenú vežu, bolo okamžite rozhodnuté. Tento priestor nás dostal na prvý pohľad. Ľudia k nám radi chodia, pretože sú blízko centra, no užijú si pokoj tečúcej rieky. Často sa tu zastavujú aj cyklisti, bežci, kúpeľní hostia i ľudia z okolitých miest. Ak sa zastavia raz, vždy sa vrátia, občas aj niekoľkokrát denne,“ pousmeje sa M. Valovičová.

Je zaujímavé, že pri porovnaní s ostatnými prevádzkami je tá piešťanská rozlohou najväčšia. „Vďaka terase tu máme veľa priestoru. Počas víkendov sa tu dá dobre zabaviť, keďže na terase hráva DJ, ale aj živé kapely. Večer je tu neopísateľná atmosféra. Cez víkendy prichádzajú rodinky s deťmi a počas týždňa každý rád zájde na neformálny pracovný obed či večeru,“ zhodnotí N. Geier.

V zime terasa odpočíva, no keď vojdete dovnútra, čaká na vás 45 miest na sedenie a horúce grily, ktoré pracujú naplno, a vždy príjemná obsluha. Ako optimálnu kombináciu Mária s Norbertom jednohlasne odporúčajú hamburger a čapované pivo. Toto spojenie totiž v bežných prevádzkach Regal Burgeru v nákupných centrách nenájdete. „Na pípe máme prirodzene aj piešťanské pivo ŽiWell, ale tiež jeden z najlepších svetových remeselných pivovarov Brewdog. Piešťanský Regal sa líši od ostatných prevádzok aj širokým portfóliom výberového alkoholu, výberovej kávy i miešaných drinkov,“ hovorí M. Valovičová.

Ostáva už len zdôrazniť, že mäso v tunajších hamburgeroch pochádza od slovenského dodávateľa a chrumkavé žemle sú z lokálnej pekárne. „Považujeme si s Norom za povinnosť predávať kvalitatívne najlepšie burgery pod značkou Regal Burger. Svoje dobré meno si nezískal len tak, je za tým veľa času i energie mnohých ľudí. Je dôležité, aby ste produktu, ktorého kvalitu prezentujete, naozaj verili. V konečnom dôsledku, keď robíte niečo, čo vás naozaj baví, nepoľavíte z kvality, vložíte do toho kus seba a driny, výsledok nemôže byť zlý,“ skonštatuje Mária.

Za svoj ďalší kľúčový bod v podnikaní považujú zamestnancov. „Spolu s kvalitou tvoria najdôležitejší článok na Regal Terase, a tak sa snažíme aj pre nich vytvoriť dobré pracovné podmienky. Sústreďujeme sa najmä na mladý kolektív, ktorý medzi ľudí prinesie úsmev, dobrú náladu a zábavu. Jednoducho, aby do práce nemuseli ísť s nechuťou, ale naopak, aby sa na ňu tešili. Za túto lekciu a veľa ďalších vďačím najmä Jozefovi Bardíkovi, majiteľovi siete Regal Burger,“ dodáva M. Valovičová.

Ak by ste chceli dať návšteve tejto reštaurácie ešte vyšší rozmer, v januári si tu napríklad môžete prezrieť výstavu menej známych a nedokončených realizácií projektov Ľudovíta Wintera na zveľadenie mesta a podporu cestovného ruchu, ktorú organizuje občianske združenie ProWinter v spolupráci s Balneologickým múzeom Imricha Wintera a Trnavským samosprávnym krajom. V príjemnom prostredí sa konajú aj zaujímavé párty, koncerty.

Regal Terasa i na tento rok plánuje veľa koncertov a podujatí. Počas leta sa máme na čo tešiť, stačí sledovať facebookovú stránku, instagram či vstupné dvere podniku.

(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav