Plynári rozkopú v Piešťanoch viaceré ulice

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 23. januára 2019, 10:00

Minuloročné rozkopávky mesta si iste všimol každý obyvateľ i návštevník. Ktosi si pošomral, iný si pracovný ruch nevšímal, no jedno je isté – tento rok sa plynári do Piešťan vrátia a v prácach budú pokračovať.

Rekonštrukcia plynárenského zariadenia sa bude týkať aj Sadovej ulice. (Autor: am)

V úvode minulého roka začali plynári s rekonštrukciou plynovodu na Winterovej ulici. Neskôr sa presunuli do Sadu A. Kmeťa a tiež naspäť na Winterovu, no v úseku od hotela Slovan až po parkovisko na Nálepkovej ulici. Taktiež sa realizovala výmena potrubia na Dubovej ulici, kde zároveň osadili nový asfalt.

V súvislosti s výstavbou novej trafostanice elektrikárov na Veľkom Floreáte a s realizáciou viacerých výmien asfaltu v meste sa mohlo vlani zdať, že boli, i keď trochu nadnesene, celé Piešťany rozkopané. Koho tento pracovný ruch otravoval a po jeho skončení si vydýchol, môže mať opäť hlavu v smútku. Plynári sa vracajú.

Rekonštrukcia plynárenského zariadenia sa tento rok týka ulíc Gaštanová, Sadová, Vodárenská, Mudroňova a Krajinskej cesty. Oznámenie o vstupe na súkromné pozemky s pracovným účelom je vydané na obdobie medzi 15. marcom až 30. decembrom. Obyvatelia i prechádzajúci vodiči sa tak musia opäť obrniť trpezlivosťou, lebo, ako sa vraví, práve tá ruže prináša. A v prípade výmeny plynovodu je dlhodobá bezpečnosť iste dôležitejšia ako dočasné pohodlie.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava