Pečeňady zbroja, získali posily z Malženíc aj Veľkých Kostolian

  • Šport / Futbal
  • 23. januára 2019, 16:00

Futbalisti Pečeniad to myslia s bojom o postup do šiestej ligy vážne. Podriaďujú tomu aj zimné posilňovanie. Klub loví vo vyšších súťažiach, na lane má posily z Malženíc či Veľkých Kostolian.

Pavol Lulovič si na jar zahrá za Pečeňady. © Ján Král

Najvýraznejšou zimnou akvizíciou bude príchod Pavla Luloviča. Pravý bek Malženíc v minulej sezóne vynechal takmer celú jarnú časť pre zranenie krížneho väzu. Dlhoročná opora Dynama v aktuálnom ročníku tretej ligy naskakovala väčšinou z pozície striedajúceho hráča.

„Ide o hosťovanie, chcem sa rozohrať. V tíme stretnem viacerých kamarátov z Veľkých Kostolian,“ povedal Lulovič.

Do Pečeniad prichádzajú aj obrancovia Andrej Mačica a Peter Jankovič z Veľkých Kostolian, návrat po rokoch avizoval útočník Jaromír Holiš. „Futbal mi chýba, rád si zahrám znova v dobrej partii,“ uviedol Holiš. V súťažnom zápolení sa predstavil už počas nedávneho halového turnaja O pohár predsedu Oblastného futbalového zväzu Trnava.

Pečeňady po jeseni vedú tabuľku B-skupiny siedmej ligy s dvojbodovým náskokom pred Prašníkom. Mali už aj osembodový náskok, po viacerých zaváhaniach oň však prišli.

Ján Král

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav