Blahoželáme k narodeninám, Filip Hološko!

  • Nezaradené / Mladí dnes / Kultúra a spoločnosť / Šport / Futbal
  • 17. januára 2019, 12:34

Dnes, vo štvrtok 17. januára oslavuje narodeniny úspešný slovenský futbalista, rodák z Piešťan Filip Hološko. Hráč Slovana Bratislava pôsobil na klubovej úrovni v Česku, v Turecku i v Austrálii.


Želáme F. Hološkovi dnes takú istú radosť ako vtedy v Austrálii. (Autor: archív PT/fsa)

Filip Hološko zvíťazil v máji 2017 s FC Sydney vo finále play-off nad Melbourne Victory a jeho tím stal sa absolútnym šampiónom austrálskej A-League. Piešťanský rodák práve vtedy získal šiestu významnú kolektívnu trofej vo svojej úspešnej kariére. Po dvoch majstrovských tituloch v Česku s Libercom, jednom v Turecku s Besiktasom, dvoch prvenstvách s tým istým tímom v tureckom pohári sa v Austrálii stal držiteľom tzv. Double, keďže pri spanilej jazde so Sydney získal aj prestížnu Premier´s Plate určenú pre najlepší tím základnej časti.

Hološko je podľa odborníkov typický brejkový útočník s tvrdou a presnou strelou a rýchlym pohybom v pokutovom území. Je ženatý, má dve dcéry a ak by ste niekedy zašli do cukrárne pod kolonádou, môžete ho nechať pozdravovať, určite ho tam poznajú:D. Želáme mu  v deň jeho narodenín veľa radosti a dobrú pohodu.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín