Čo prináša najnovšie vydanie

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 15. januára 2019, 08:00

Minulý rok v závere funkčného obdobia primátora Miloša Tamajku sa jednou z najdiskutovanejších tém stala plánovaná piešťanská mestská plaváreň na okraji parku v areáli oploteného priestoru futbalového štadiónu a aquapark blízko polikliniky vedľa výpadovky na Drahovce. Dočítate sa, ako to vyzerá s realizáciou oboch projektov a k problematike plavárne sa v rozhovore vyjadril aj poslanec Remo Cicutto.

Nové vydanie Piešťanského týždňa. © apt

V piešťanskej Galérii Fontána sprístupnili hneď po bratislavskej premiére výstavu s názvom Paralelity autora Jozefa Ďuračku. Skúsený grafik, fotograf a umelec v jednej osobe na nej predstavuje portréty úspešných slovenských športovcov – olympionikov a paralympionikov. Uvidíte Metelku, Moravcovú i Cibulkovú a ďalších.

V mestečku pod šikmou vežou sa partia mladých ľudí už celých desať rokov stará o spestrenie všedných dní. Ako sa im darí a čo pripravujú do nového roka, nám prezradil predseda združenia Dušan Sabo.

V Piešťanskom týždni nájdete aj praktický harmonogram vývozov separovaného odpadu v rodinných domoch. Ten, ktorý prináleží vašej ulici si môžete jednoducho vystrihnúť.

Piešťanské Čajky s bilanciou dve víťazstvá, jedna prehra už majú istý postup do Final Four CEWL. Druhým postupujúcim z A-skupiny je český tím Sokol Hradec Králové. Práve toto družstvo bude posledným súperom Čajok v skupine, hrať sa bude v piešťanskej Diplomat aréne 30. januára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav