Auto nechal visieť nad kanálom a šiel do krčmy

  • Spravodajstvo / Región
  • 14. januára 2019, 18:00

Snehovej nádielke sa síce tešili mnohí, no vodičom spôsobovala vrásky na čele. A nielen im – aj hasičom a záchranárom či polícii. Všetky záchranné zložky vyrážali k niekoľkým dopravným nehodám. Boli aj kuriózne – v Sokolovciach, kde auto ostalo visieť nad kanálom a vodič pri ňom nečakal, ale šiel sa zohriať do krčmy, a ďalšiu medzi Drahovcami a Madunicami zavinili túlavé psy, ktoré vyšli na cestu.

V Sokolovciach 27-ročný vodič z Ružomberka nezaparkoval celkom bezpečne, ostal visieť nad kanálom. A šiel do krčmy. © KR PZ

Piešťanskí hasiči poskytovali prvú predlekársku pomoc v pondelok 7. januára mužovi, ktorý si v poli pri Orviskej ceste zlomil nohu. Zlomeninu stehennej kosti zafixovali a zraneného muža naložili na vákuové nosidlá. Boli pri ňom aj dve maloleté deti, tie prišla vziať ich matka.

Na križovatke ulíc Bratislavská – A. Hlinku sa v ten istý deň stala dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel. Zranili sa pri nej dve ženy a maloletý chlapec. Hasiči im poskytli prvú predlekársku pomoc a odovzdali ich záchranárom.

Medzi Drahovcami a Madunicami zavinili zrážku dvoch áut tri túlavé psy, ktoré vybehli z poľa na cestu. Posádkam osobných vozidiel značky VW Golf a Škoda Felicia sa síce nič vážnejšie nestalo, no autám zrejme už nik nevráti pôvodnú podobu. Psy odchytili pracovníci piešťanského útulku.

Medzi Drahovcami a Madunicami spôsobili nehodu dvoch áut túlavé psy. Foto: KR HaZZ

V Sokolovciach skončil jazdu s vozidlom Ford Galaxy kaskadér z Ružomberka. Auto ostalo visieť nad kanálom, podarilo sa mu to na centimetre presne. Nechal ho na ulici a v zime nemal kam ísť, tak si to zamieril do miestnej reštaurácie. Tam ho našli policajti a dali mu fúkať. Podarilo sa im namerať 2,25 promile.

V Piešťanoch sa v nedeľu 13. januára okolo pol ôsmej ráno zrazili tri autá – Kia Ceed, Fiat Seicento a Opel Corsa. Keď tam hasiči dorazili, museli uvoľňovať zakliesnenú osobu z fiatu, dve ďalšie zranené osoby boli mimo vozidiel. Cesta bola neprejazdná, jedno z áut skončilo v poli. Hasiči poskytli zraneným pomoc a vykonali potrebné opatrenia na havarovaných autách.

Neznámy podpaľač si svietil na cestu z Trebatíc do Boroviec horiacimi kontajnermi. Tie zapaľoval v nedeľu v noci. Dva hasili príslušníci Hasičského a záchranného zboru Piešťany v Trebaticiach, štyri o hodinu nato v Borovciach. Tam zhoreli iba tri kontajnery, štvrtý bol plechový.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila