Hlavatý končí ako prezident klubu

  • Šport / Futbal
  • 9. januára 2019, 16:00

Vo vedení futbalového klubu PFK Piešťany nastanú zmeny. Jeho doterajší prezident a štatutárny zástupca Erik Hlavatý sa rozhodol rezignovať na svoju funkciu. Oznámil to ešte pred Vianocami na svojom facebookovom profile. Meno jeho nástupcu zatiaľ nie je známe.

Erik Hlavatý stál na čele PFK Piešťany takmer tri roky. © archív PFK

Vyjadrenie Erika Hlavatého: „Dovoľte mi, aby som vám oznámil, že k 31. 1. 2019 som sa rozhodol ukončiť svoje pôsobenie na poste štatutárneho zástupcu PFK Piešťany. Život prináša rôzne situácie a jednou z nich je aj tá, keď sa musíte rozhodnúť, či sa budete riadiť zásadami, ktorými sa riadite celý život a o ktorých ste presvedčený, že sú správne, alebo si vyberiete cestu ústupkov a ‚zohýbania chrbta‘… Vybral som si tú prvú cestu.

Počas skoro troch rokov som stretol fantastických ľudí s entuziazmom, ale hlavne s vierou, že sa v Piešťanoch dá niečo urobiť pre naše deti. 250 detí v 11 tímoch sú toho dôkazom. Ale ako to v živote chodí, stretol som sa aj so závisťou, nevraživosťou a aroganciou. Pevne verím, že s týmto ‚druhom‘ ľudí sa už nestretnem. Na druhú stranu dúfam, že si s mojimi kolegami budem užívať kávu na štadióne počas fandenia. Máme rozrobených viacero projektov, ktoré budú určite dotiahnuté do úspešného konca. Kontinuita klubu je a bude zabezpečená tým, že celý výkonný výbor ostáva a aj nový štatutár je ‚naša krvná skupina‘.

Na záver chcem špeciálne poďakovať Stachurovcom, Javorkovcom, Krajčovičovcom a všetkým priaznivcom, rodičom, jednoducho všetkým, ktorí nám úprimne pomáhali. Takisto sa veľmi teším na jarné zápasy A-tímu, našich dorastencov, ale aj žiakov. Títo mladíci sú naša budúcnosť a pevne verím, že o dva-tri roky budeme mať základnú jedenástku v A-tíme zloženú z piešťanských odchovancov – to by mal byť náš cieľ. Naďalej budem klubu pomáhať v rámci svojich možností a držať palce kolegom v ich veľmi náročnej práci. Odchádzam s tým, že sa každému môžem smelo pozrieť do očí a zároveň byť hrdý na to, čo sme spoločnými silami dokázali.“

(th)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel