Čo deň, to zásah hasičov – zachraňovali ľudí i majetok

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 8. januára 2019, 12:00

Piešťanskí hasiči mali týždeň plný výjazdov. Zasahovali v Borovciach pri požiari aj pri tragickej nehode v Maduniciach. Okrem toho riešili ďalšie udalosti v Piešťanoch i v regióne. Dvakrát vyrážali k Auparku.

Ilustračná fotografia

V stredu 2. januára večer vyrážali hasiči do Rakovíc, kde havarovali dve osobné autá Ford Fiesta a BMW. Pri nehode sa zranila jedna osoba. Keďže sa na ceste vyliali prevádzkové kvapaliny, hasiči ich zneutralizovali sorbčnou látkou.

Na druhý deň, vo štvrtok 3. januára, pomáhali záchranárom pri znesení nadrozmerného pacienta v ohrození života z bytového domu na Lipovej ulici v Piešťanoch.

V ten istý deň sa na rozbitej komunikácii pošťastilo vodičovi osobného auta poškodiť olejový výpustný uzáver, pričom na ceste ostala škvrna s plochou asi 20×3 metra. Hasiči ju odstránili.

V piatok 4. januára sa v Piešťanoch prevrátilo osobné auto aj s vodičom nabok. Našťastie, zrejme sa mu nič vážnejšie nestalo. Keď hasiči dorazili k autu, už bolo na kolesách.  Na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia.

Až dvakrát vyrážali hasiči, ale aj mestskí i štátni policajti k piešťanskému Auparku, kde anonym ohlásil bombu. Píšeme o tom na inom mieste novín.

V nedeľu 6. januára hasiči pomáhali pri záchrane obyvateľky bytového domu v Orviskom kúte v Piešťanoch. Ležiacej žene poskytli prvú predlekársku pomoc.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava