Nelegálnu reklamu riešila mestská polícia pokutou

  • Nezaradené / Piešťany / Spravodajstvo
  • 28. decembra 2018, 16:27

Reklamné pútače údajne na najlacnejšiu pyrotechniku v Piešťanoch riešila blokovou pokutou v piatok 28. decembra piešťanská mestská polícia. Zároveň predajca pyrotechniky, na ktorého mala táto nelegálna reklama upútať pozornosť, dostal od mestských policajtov nariadené nelegálnu reklamu z celého mesta okamžite odstrániť.


Reklamné pútače na zábavnú pyrotechniku predajca rozmiestnil bez riadnych povolení (Autor: am)

Reklamné pútače na zábavnú pyrotechniku sa vo veľkom počte objavili popri Bratislavskej ceste smerom na Krajinskú cestu až po Sídlisko Nikola Teslu.

„V prípade, ak predajca nariadenie nebude rešpektovať, naše zistenie môžeme posunúť na doriešenie stavebnému úrade mestského úradu a v tomto prípade by majiteľovi reklamných pútačov rozmiestnených v rozpore so všeobecne záväzným nariadením mesta hrozila pokuta až 6 600 eur,“ informoval nás náčelník mestskej polície Marcel Mihalik.

Polícia však na základe prísľubu, že reklamné pútače budú okamžite odstránené, predajcovi zábavnej pyrotechniky zatiaľ udelila len menšiu sankciu vo forme blokovej pokuty udelenej na mieste.

Jozef Vojčiniak

 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav