Prianie primátora

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 24. decembra 2018, 10:00

Milí Piešťanci, dovoľte, aby som vám touto cestou poprial radostné vianočné sviatky. Aby vo vašich rodinách prevládal pokoj a radosť.

Peter Jančovič

Prvýkrát sa vám môžem prihovárať na Vianoce ako primátor a veľmi ma teší, že spolu so všetkými obyvateľmi môžem zdieľať spoločnú radosť z prežívania týchto nádherných dní. Prial by som si, aby nikto na Vianoce nebol sám, aby štedrosť a lásku mohol pocítiť každý. Prajem vám, aby Vianoce priniesli do srdca každého obyvateľa nášho mesta radosť a pokoj.

O niekoľko dní sa skončí kalendárny rok 2018. Rád by som poďakoval všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom pričinili o zveľadenie Piešťan. Žije tu množstvo skvelých ľudí. Mnoho Piešťancov nám robí dobrú reklamu za hranicami nášho mesta, ale aj v zahraničí.

Taktiež by som sa rád poďakoval každému obyvateľovi, lebo ľudia tvoria toto mesto. Spolu tvoríme spoločnosť, ktorá je spojená miestom, v ktorom žijeme. Novým rokom 2019 sa začína niečo nové, ďalšia etapa nášho nádherného mesta, ďalšia etapa nás a našich životov. Prajem vám všetko dobré v roku 2019, veľa lásky, zdravia, radosti a rodinného šťastia.

Prajem nášmu mestu prosperitu, o ktorú sa budem svedomito snažiť. Verím, že rok 2019 bude pre nás spoločne úspešný a že zavládne vzájomné porozumenie a budeme krok po kroku kráčať k zlepšovaniu kvality života v našom meste.

Preto dovoľte, aby som všetkým Piešťancom poprial príjemné prežitie vianočných sviatkov a šťastný nový rok.

Peter Jančovič

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila