V Piešťanoch vlak zrazil mladú ženu

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 18. decembra 2018, 10:00

Piešťanskí hasiči v uplynulom týždni riešili dopravnú nehodu na Banke za Krajinským mostom, tiež požiar skládky v Rakoviciach, kde boli aj členovia Dobrovoľného hasičského zboru Vrbové. Najťažšiu prácu mali so záchranou zranenej ženy na železnici.

(Autor: am)

Po mesiaci ohnivý kohút opäť sadol na skládku komunálneho odpadu v Rakoviciach. V utorok 11. decembra k skládke, ktorá bola v plameňoch, vyrážali piešťanskí aj vrbovskí hasiči. Spoločnými silami bojovali proti ohňu „cé“ prúdmi vody, a keď ho uhasili, dobrovoľníci z Vrbového ešte ostali na mieste požiaru, aby vykonávali dozor a presvedčili sa, či sa náhodou niekde zo skrytých ohnísk požiar neobnoví.

Za Krajinským mostom v smere na Ratnovce sa vo štvrtok 13. decembra zrazili dva automobily. Vodiči peugeotu a mercedesu boli bez zranení, ale autá mali zdemolované. Jedno ostalo na chodníku, ďalšie na ceste. Hasiči, ktorí sa sem chceli dostať, mali problém, lebo v dôsledku nehody boli cesty zapratané kolónami. Po náročnejšom príjazde vykonali potrebné opatrenia na vozidlách a po zdokumentovaní nehody pomohli auto, ktoré bránilo premávke, naložiť na vozidlo odťahovej služby.

V Trebaticiach sa v sobotu 15. decembra rozhorelo osobné auto VW Golf. Vodič si ho ešte pred príchodom jednotky uhasil práškovým prístrojom. Hasiči pre istotu termokamerou prekontrolovali auto a našli ešte jedno ložisko požiaru, ktoré zlikvidovali pomocou asi desiatich litrov vody.

Najväčšie nešťastie sa stalo na železnici v nedeľu 16. decembra pri bývalých vojenských kasárňach. Hasiči tam zachraňovali mladú ženu z Piešťan, ktorá stret s vlakom prežila. Problematické bolo nielen miesto, kde sa zranená nachádzala, ale aj neistota, pretože v jej kabelke našli pas dieťatka. Presne sa nevedelo, či náhodou s mladou ženou ešte nie je práve ono. Preto miesto nehody prehľadávali, nikoho iného však nenašli. Zranenú ženu previezli do nemocnice. Polícia vyšetruje okolnosti, za akých k nehode došlo.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín