Lušňák bude hrať za HC Košice

  • Hokej / Šport
  • 16. decembra 2018, 16:00

Piešťanský hokejový útočník Patrik Lušňák si krátko po ukončení pôsobenia v HKM Zvolen našiel nový klub. Na spolupráci do konca sezóny 2018/2019 sa dohodol s HC Košice. Lušňák odohral v aktuálnej sezóne 29 zápasov v drese Zvolena, v ktorých dosiahol päť gólov a osem asistencií.

Piešťanský odchovanec Patrik Lušňák sa stal novou posilou oceliarov. © Instagram HC Košice

„Keď sa naskytla príležitosť získať Patrika, využili sme ju. Sľubujeme si od neho silnú hru na puku, pritvrdenie hry v útočnom pásme aj zvýšenie našej agresivity pred brankárom. Dúfame, že rýchlo herne zapadne do nášho tímu i do kolektívu,“ uviedol pre klubovú webstránku tréner „oceliarov“ Roman Šimíček.

Pre skúseného útočníka pôjde o štvrté pôsobisko v rámci najvyššej slovenskej súťaže. Okrem Zvolena už pôsobil aj v Skalici a Piešťanoch. „Bol som veľmi rád, keď ma oslovili manažéri HC Košice. Je to klub s veľkou históriou a jeho ciele sú vždy najvyššie. Chcem podávať stopercentné výkony a byť veľkým prínosom. V mojom rozhodovaní zavážilo aj to, že poznám veľa chlapcov na čele s Lacom Nagyom,“ poznamenal Lušňák.

(th)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava