Patrik Jurda: Mnohé zápasy sme nedotiahli do víťazného konca

  • Šport / Futbal
  • 15. decembra 2018, 16:00

Anketa Top4Football Gól mesiaca mala svojho víťaza aj za obdobie október – november. Fanúšikovia opäť mohli vyberať z piatich nominovaných hráčov, najviac hlasov získal Patrik Jurda a jeho parádny gól z priameho kopu.

Patrik Jurda, 23-ročný zakončovateľ klubu OŠK Veselé, s cenou za najkrajší gól. © ObFZ Trnava

Dvadsaťtriročný zakončovateľ klubu OŠK Veselé si vyslúžil 140 hlasov a zrejme majú dobrú strelu v rodine, pretože ide o bratranca Matúša Krajča, ktorý sa stal víťazom ankety v mesiaci september.

Ako hodnotíte nový projekt ObFZ Trnava TV, vďaka ktorému môžete vidieť najkrajšie momenty zápasov a rovnako môžu ľudia hlasovať v ankete o najkrajší gól mesiaca?

Celý projekt je veľmi pozitívny, pretože kluby si môžu spätne pozrieť góly, ktoré dali, ale aj ktoré dostali. Potom sa môžu zamerať na chyby, ktorých sa dopustili, a vylepšiť hru, aby sa podobným chybám vyhli.

OŠK Veselé zimuje v tabuľke na desiatom mieste, dá sa hovoriť o spokojnosti? Ako by ste zhodnotili jesennú časť?

Nedá sa hovoriť o spokojnosti a celkovo nemôžem zhodnotiť našu jesennú časť príliš dobre, pretože sme nechceli prezimovať na takomto mieste. Naša hra nebola až taká zlá, ale mnohé zápasy sa nám nepodarilo dotiahnuť do víťazného konca, no pevne verím, že počas zimy v mužstve popracujeme a jar bude oveľa lepšia.

Podaril sa vám už niekedy podobný kúsok ako teraz? Aké sú vaše futbalové plány?

Myslím si, že už sa mi podobný gól podarilo streliť, ale vtedy sa ešte nenatáčali zápasy cez aplikáciu sport.video. Preto som rád, že tento sa podarilo zachytiť. Moje plány do budúcnosti sa nijako nemenia, stále budem pokračovať vo Veselom a snažiť sa so spoluhráčmi dosiahnuť lepšie umiestnenie v tabuľke.

(ts)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel