Darčeky pre vašich milovaných

  • Inzercia
  • 13. decembra 2018, 20:00

Pôvodný význam darčekov vychádza z Biblie, keď traja mudrci priniesli dary do jasličiek. Iní zasa tvrdia, že siaha do obdobia antiky. V súčasnosti najviac obľúbenými vianočnými darčekmi je elektronika, hračky, domáce spotrebiče, športové vybavenie a pomocníci do dielne, záhrady a domácnosti.

Najviac obľúbenými vianočnými darčekmi je elektronika, hračky, domáce spotrebiče, športové vybavenie a pomocníci do dielne, záhrady a domácnosť.

Po čom túžia ženy?

Každý muž sa každoročne potýka s touto zákernou otázkou: Čo darovať svojej žene, priateľke či partnerke, aby ju potešil? Pokiaľ má dobré pozorovateľské schopnosti, postačí mu sledovať rožky v lifestylových magazínoch alebo sa nenápadne spýtať kamarátky. Pokiaľ však nechcete pôsobiť trápne alebo riskovať, spoľahnite na vlastný inštinkt.

Žienku domácu určite poteší nový robotický vysávač iRobot, parný čistič do domácnosti od Kärcher, systémová žehlička (parný generátor) alebo kvalitná práčka bielizne od BOSCH.

Elektronická čítačka kníh by sa zasa mohla hodiť knihomoľke, aby si nepokazila oči pri slabom svetle.

Cukrárke by sa zišiel plnofunkčný kuchynský robot, pomocníci na šľahanie, mixovanie, váženie a výkonná rúra BOSCH.

Milovníčky krásy by si určite pod stromčekom rady rozbalili vlasové kulmy, žehličky na vlasy, epilátory či elektrické (sonické) zubné kefky.

Sušička bielizne BOSCH na sušenie veľkého množstva špinavého oblečenia by sa hodila starostlivej mamičke na materskej. Tiež odporúčame baby monitor a smoothie maker.

Čo pre babičku? Termo deka, merač tlaku alebo e-bike, ktorý jej uľahčí bicyklovanie.

Čo poteší muža?

Pre mužov kupovať darčeky je oveľa jednoduchšie. Poteší ich nielen klasika PSP (ponožky, spodná bielizeň, pyžamo), najviac im však ulahodíte praktickými darčekmi takmer na každodenné použitie.

Domáci majster nepohrdne novým vybavením do dielne a kvalitným náradím. Kvalitná ručná vŕtačka, píla či rotavátor mu istotne pomôžu pri prácach v dome či na záhrade.

Ak máte doma kuchára, skúste ho potešiť varným panelom, na ktorom vám bude pripravovať raňajky do postele či romantické večere.

Hipsterovi by vo výbave nemal chýbať zastrihávač brady a holiaci strojček.

Čo pre znalca kávy? Plno automatický kávovar DeLonghi, ktorý v priebehu sekundy pripraví lahodnú kávu, našľahá mlieko na domáce cappucino či latté macchiato, bude tou správnou voľbou.

Aktívneho športovca poteší napríklad horský bicykel, bezdrôtové slúchadlá či smarthodinky na kontrolovanie spálených kalórií a splnených cieľov. Pasívni športovci si môžu vychutnať obľúbené športy na novom televízore.

A čo pre deti?

Najväčšia radosť je vidieť iskierky radosti v očiach detí, keď rozbaľujú darčeky. Najmenších chlapcov potešia hračky zmenšených modelov traktorov, automobilov či bagrov. Malým pomocníčkam do kuchyne sa zaručene zídu zmenšeniny varešiek, formičiek či misiek, aby mohli pomáhať s varením. Nezabudnite im pod stromček pribaliť odrážadlo, kolobežku alebo trojkolku.

Mladé slečny milujúce selfíčka a štýl nepohrdnú najnovším Instaxom v rôznych veľkostiach, farbách a štýloch.

Milovníci počítačových hier by si najradšej rozbalili herný počítač či hracie konzoly s plnou výbavou hier.

Najlepší univerzálny darček pre každého tínedžera je smartphone, s ktorým nič nepokazíte.

Kvalitné spotrebiče a ich široká škála od svetových značiek a produktov zaručujúcich zákazníkom kvalitu, spoľahlivosť produktov a najmodernejší dizajn nájdete v OC DOMOSS v Piešťanoch. Navyše pri výbere darčekov pre vašich najbližších vám pomôžu aj naši odborníci.

(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav