Veľkolepé Gastro Vianoce na hotelke opäť očarili

  • Mladí dnes / Školy
  • 11. decembra 2018, 14:26

Flambované lievance, čokoládové pralinky, kávové špeciality, palacinky, bryndzové halušky… a mnoho iných oku i jazyku lahodiacich pokrmov a nápojov zaplnilo Hotelovú akadémiu Ľudovíta Wintera v Piešťanoch. Študenti a pedagógovia na čele s riaditeľom Ladislavom Blaškovičom totiž slávnostne uviedli obľúbené Gastro Vianoce.

Študenti všetkých ročníkov budú v utorok a stredu spríjemňovať čas návštevníkom hotelovej akadémie. (Autor: am)

Otváracieho ceremoniálu sa okrem súčasných pedagógov, zamestnancov a študentov školy zúčastnili aj predstavitelia Trnavského samosprávneho kraja, vrátane niekoľkých krajských poslancov a samozrejme, tiež župana Jozefa Viskupiča. Ten spolu s hercom Jurajom Bačom a moderátorkou Jarmilou Lajčákovou-Hargašovou pokrstil čokoládový adventný kalendár a spoločne tiež prestrihli pásku Gastro Vianoc 2018.

Na otvorení nechýbal ani nový primátor Peter Jančovič a budúca prednostka mestského úradu Denisa Bartošová. Medzi prítomnými sa objavili aj zástupcovia mnohých mestských organizácií a v neposlednom rade aj bývalí zamestnanci hotelovej akadémie.

Pre verejnosť sú Gastro Vianoce otvorené v utorok 11. decembra od 13.00 do 19.00 h a v stredu od 9.00 do 18.00 h.

Celý článok, v ktorom sa dočítate ako študenti vyrábali čokoládové obrazy, alebo ako sa na „hotelke“ páčilo krstným rodičom kalendáru, primátorovi či županovi, nájdete vo vianočnom vydaní Piešťanského týždňa, ktoré bude v predaji od utorka 18. decembra.

A. Mathiasová

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek