Čo prináša najnovšie vydanie

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 11. decembra 2018, 09:00

Nový piešťanský primátor Peter Jančovič sa v piatok 6. decembra na ustanovujúcom zastupiteľstve v kine Fontána ujal svojho postu už aj oficiálne. Spolu s ním zložili slávnostné sľuby sedemnásti členovia mestského zastupiteľstva pre volebné obdobie 2018 až 2022. Okrem informácií o slávnostnom akte sa dočítate viac aj o plate nového primátora a personálnych novinkách na mestskom úrade.

Nové vydanie Piešťanského týždňa. © apt

V januári tohto roka Piešťanský týždeň mapoval tmavé, neosvetlené miesta v Piešťanoch. Niektoré z nich sú nebezpečné aj pre nerovné chodníky. Tentoraz sme sa čiernym kútom pozreli znovu na zúbok.

Na Vianočnej výstave a Dňoch otvorených dverí Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Piešťanoch pripravili študenti so svojimi pedagógmi aj majstrami odborného výcviku pastvu pre oči i žalúdky. Parádnice mali možnosť zmeniť alebo vylepšiť svoj imidž potom, čo sa ich ujali kaderníčky či kozmetičky. Boli sme pri tom.

Na zimnom štadióne v Piešťanoch sa v sobotu konal vianočný turnaj Havran Cup 2018 pre hokejových prípravkárov ročníka 2011 a mladších. Podujatia sa zúčastnilo osem družstiev zo Slovenska a Moravy. Výborne si počínali Havrani „A“, ktorí skončili na prvom mieste a zlatý pohár ostal doma.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava