Za šachovnicami šláger Piešťany – Vrbové

  • Šport / Ostatné športy
  • 10. decembra 2018, 09:00

V sezóne 2018/2019 má Šachový klub Kúpele Piešťany v súťaži až štyri družstvá. Tri si naposledy zmerali sily v okresnom derby s hráčmi ZŠK Vrbové. Všetky duely sa skončili výsledkom 4:1.

V štvrtej lige zvíťazili týmto skóre Kúpele „C“ vo Vrbovom nad domácou rezervou. Z Piešťancov vyhral Michal Vodička nad Milanom Jakubcom, Ján Bzdušek nad Dušanom Lajdom, Krištof Šiška nad Františkom Lányim a Michal Stolár nad Antonom Madžom. Jediný bod Vrbovčanom uhral Rudolf Krchnák, ktorý zdolal Martina Trísku.

V rovnakej súťaži Kúpele Piešťany „B“ podľahli doma Vrbovému „A“ 1:4, keď Ján Čuridlo prehral s Michalom Podjavorinským, Matej Elbek Musaev s Miroslavom Blatnickým a Michal Vereš s Emanuelom Miciakom. Zvyšné partie medzi Jozefom Bardíkom s Jánom Kincelom a Tomášom Škrabákom s Petrom Podjavorinským sa skončili remízou. Po troch kolách vedie štvrtú ligu Vrbové „A“ pred Piešťanmi „C“ – obe družstvá majú po deväť bodov.

Výsledkom 4:1 sa skončil aj zápas piatej ligy medzi Piešťanmi „D“ a Vrbovým „C“. V jednotlivých partiách zdolali šachisti z kúpeľného mesta Matej Musaev Petru Jančovičovú, Peter Škodáček Jaroslava Holána, Jozef Lesay Juraja Oružinského a Boris Trnka Tamaru Jančovičovú. Z Vrbovčanov bodoval len Rudolf Krchnák, ktorý vyhral nad Michalom Stolárom.

Štefan Gregorička

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav