Lušňák skončil vo Zvolene na vlastnú žiadosť

  • Hokej / Šport
  • 5. decembra 2018, 20:00

Tím aktuálneho lídra ligovej tabuľky hokejovej Tipsport extraligy HKM Zvolen na vlastnú žiadosť opúšťa útočník Patrik Lušňák. Ako uvádzajú oficiálne webové stránky klubu HKM Zvolen, 30-ročný rodák z Piešťan necítil ideálnu hernú pohodu, a tak sa rozhodol zo Zvolena odísť.

Kam povedú kroky piešťanského útočníka, zatiaľ nie je známe. © archív HKM Zvolen

Patrik Lušňák, ktorý má na konte 77 reprezentačných štartov, vynechal pre zdravotné problémy celú sezónu 2017/2018. Po dlhej príprave na návrat do súťažného hokeja dostal príležitosť tam, kde pred nehodou pôsobil naposledy, teda v HKM. V tíme Andreja Podkonického odohral väčšinu prípravných zápasov, v ktorých sa dvakrát aj strelecky presadil. V 29 zápasoch základnej časti si pripísal päť gólov a osem asistencií. Naposledy skóroval ešte 1. novembra „doma“ v Piešťanoch proti dvadsiatke, potom sa na deväť zápasov gólovo odmlčal.

„Vzhľadom na to, že Paťo necítil ideálnu a potrebnú hernú pohodu a návrat po neľahkom období nevychádzal podľa jeho predstáv, rozhodol sa požiadať o predčasné ukončenie zmluvy, pričom vedenie klubu jeho žiadosti vyhovelo. Obidve strany sa však rozchádzajú v dobrom a v mene všetkých fanúšikov i nášho klubu ďakujeme Paťovi za jeho snahu a odvedené služby a prajeme mu v ďalšej kariére len všetko dobré, najmä veľa zdravia,“ uvádza sa v tlačovej správe klubu.

(th)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela