Prevrátené auto v lese, ďalšie skončilo v strome

  • Spravodajstvo / Región
  • 4. decembra 2018, 12:00

Uplynulý týždeň sa v piešťanskom regióne niesol v znamení dopravných nehôd. Autá havarovali v Hornej Strede, vo Vrbovom, na horskom priechode Havran, ba aj v Chtelnici.

V Chtelnici sa vozidlá zrazili čelne, vodiči utrpeli zranenia. © KR HaZZ Trnava

Najskôr v piatok 30. novembra na obed havarovalo auto Suzuki Ignis v Hornej Strede, vodič ho obtrel o zvodidlá. V ten istý deň vo Vrbovom zastavil automobil Honda Civic až kmeň stromu. Hasiči tam vykonávali protipožiarne aj ekologické opatrenia. Potom pomáhali havarované vozidlo naložiť na odťah.

Na streche medzi stromami skončil svoju jazdu na horskom priechode Havran vodič, ktorý tadiaľ prechádzal v sobotu 1. decembra. Šmýkajúce auto sa zosunulo dolu brehom do lesného porastu, pričom trafilo dopravnú značku upozorňujúcu na nebezpečenstvo snehu. Hasiči museli teda vziať pílu a auto zn. Volkswagen uvoľniť, aby ho dostali z lesa von. Pretože sa vodič sťažoval na bolesti v hrudníku, postarali sa o neho záchranári.

Posledná nehoda sa stala v nedeľu 2. decembra dopoludnia v Chtelnici. Čelne sa tu zrazili vodiči Fordu Escort a Citroenu C4, pričom utrpeli zranenia. Postarali sa o nich záchranári. Hasiči vykonali na autách protipožiarne opatrenia, vytečené kvapaliny posypali vapexom.

(vd)

Vodič sa z cesty na Havrane zviezol do lesa medzi stromy.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek