Spoločnosť ELEMONT PIEŠŤANY: Rýchlo, kvalitne a spoľahlivo

  • Inzercia
  • 1. decembra 2018, 14:00

Spoločnosť Elemont Piešťany ponúka svoje služby na celom území Slovenskej republiky. Na trhu s elektrotechnikou pôsobí viac ako 20 rokov a má stabilných kmeňových zamestnancov.

Ponúkame široké portfólio služieb, ktoré sú zamerané na oblasť elektronických bezpečnostných systémov, kamerových systémov, elektroinštalácie, technickú správu objektov i havarijný servis v oblasti elektro.

Do našej ponuky patria aj dorozumievacie a prístupové komunikačné systémy, ktoré ocenia najmä majitelia a vlastníci bytových domov. Medzi našich blízkych spolupracovníkov patria bytový podnik a bytové družstvo sídliace v Piešťanoch.

Firemným krédom je ponúkať klientom najkvalitnejšie služby, preto si v plnej miere uvedomujeme, že je to možné len s kvalifikovaným personálom, ktorí sa vo svojej práci vyzná a robí ju s nadšením. Zamestnanci sú pravidelne školení, sú flexibilní a vedia s požiadavkami zákazníkov pomôcť veľmi rýchlo. Každý problém vieme vyriešiť k spokojnosti a po nás ostáva len kvalitne odvedená práca.

Našimi zákazníkmi sú mnohé spoločnosti, ktorým zabezpečujeme servis elektronických systémov. Klientom sa snažíme vždy ponúknuť len ten najkvalitnejší servis a služby. Ak nás potrebujete, do dvoch hodín sme u vás a pustíme sa do práce.

Angažujeme sa aj v rámci kúpeľného mesta, v ktorom naša firma sídli. Piešťany sú krásne, preto sa aj my podieľame na jeho údržbe a zveľaďovaní. Staráme sa a zabezpečujeme opravy elektroinštalácií i havarijné opravy v rámci mnohých mestských objektov. Naše služby okrem bytového podniku a bytového družstva využívajú aj Služby mesta Piešťany, mestský úrad, mestské kultúrne stredisko, mestská polícia, okresné riaditeľstvo policajného zboru, Piešťanský pivovar, Simea, Stakotra, ON Semiconductor, BK Group, Hotel Löwe, Fuel, LUCAS – Stav Sokolovce a mnoho iných, s ktorými spolupracujeme už dlhý čas.

V rámci Slovenskej republiky sme spoluprácu nadviazali s viacerými spoločnosťami: Duslo Šaľa, LAMA SK Nitra, Kaufland Slovensko, HAVI Logistics, Soitron Bratislava, Mercedes Benz Bratislava, Apollo Hotel Bratislava a mnohé ďalšie.

Staviame predovšetkým na poskytovaní kvalitných služieb vykonaných rýchlo a na profesionálnej úrovni, ktorá je pre nás veľmi dôležitá.

adresa: Komenského 26, 921 01 Piešťany

mobil: +421/907/705 650

tel.: +421/33/778 34 44

e-mail: elemont@elemont.sk

web: www.elemont.sk

(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava