Burzou pomáhali útulkáčom

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 1. decembra 2018, 12:00

Milovníci zvierat sa v sobotu 24. novembra opäť stretli pred klubom ŽiWell, aby kúpou tovaru pomohli psom a mačkám umiestneným v piešťanskom útulku.

© Útulok Piešťany

Na stoloch pred klubom sa objavili domáce potreby, hračky, potreby pre zvieratá, ale aj dekorácie. Na výber bolo mnoho vecí, ktorých kúpou návštevníci prispeli útulkáčom. Výťažok z burzy totiž poputuje na skvalitnenie starostlivosti či zaobstaranie veterinárnych prípravkov a liekov.

Ak chcete pomôcť aj inak, napríklad venčením psov, môžete tak urobiť ktorýkoľvek deň medzi 13.00 a 15.30 h, pričom deťom mladším ako 15 rokov je umožnené len v sprievode dospelého. Nevenčí sa len prípade extrémne nepriaznivého počasia, ako je napríklad silný dážď. Psy sa však na prechádzku vždy veľmi tešia, sú vďačné za kontakt s ľuďmi a zmenu v dennom režime. Stačí, ak budete rešpektovať pokyny útulku a najmä, ak prídete vhodne oblečení – najlepšie sú staršie veci, pretože psy vás môžu od radosti poskákať a zašpiniť. Viac informácií vám poskytnú priamo na Priemyselnej ulici.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj