Búračka na križovatke Krakovany-Ostrov

  • Spravodajstvo / Región
  • 28. novembra 2018, 10:00

Na križovatke ciest Krakovany-Ostrov sa minulý piatok v ranných hodinách stala hrozivo vyzerajúca dopravná nehoda. Autá ostali na ceste zdemolované, ale vodiči, našťastie, mali podľa polície len ľahké zranenia.

Vodiči zdemolovaných áut mali podľa polície len ľahšie zranenia. © KR HaZZ Trnava

„K dopravnej nehode došlo 23. novembra o 5.25 h na križovatke ciest Krakovany-Ostrov. Sedemdesiatročný vodič Seatu Leon z Piešťan sa pohyboval v smere od Ostrova na Krakovany. Na križovatke s cestou II/507 pravdepodobne nedal prednosť Škode Fabia, ktorú viedla 49-ročná vodička z Vrbového. Pri zrážke vozidiel utrpeli obaja vodiči ľahké zranenia, dychové skúšky na alkohol boli negatívne,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Aj túto nehodu polícia vyšetruje. Zároveň apeluje na vodičov, aby jazdili opatrne a rešpektovali dopravné značky.

Auto uhasil mokrou mikinou

Ak by ľudia dokázali tak pohotovo reagovať na požiar auta ako mladý Piešťanec, ktorému sa na parkovisku na Poštovej ulici začalo dymiť z vozidla, hasiči by boli spokojní a mali by menej zbytočných výjazdov. V utorok 20. novembra mladík zlikvidoval požiar mikinou namočenou v kaluži.

Skrinka plynovej prípojky na Banke sa nevyhla vodičovi osobného automobilu, ktorý nabúral rovno do nej. Našťastie, k úniku škodlivín nedošlo. Na havarovanom vozidle hasiči vykonali protipožiarne opatrenia.

Ak starký, ktorý má 102 rokov, zabudne vytiahnuť kľúč zo zámky, je mu to odpustené. Starosti však mala jeho dcéra, ktorá sa do bytu svojho otca nemohla dostať a bála sa, že sa mu niečo vážne stalo. Preto požiadala o pomoc záchranné zložky. Hasiči dvere bytu otvorili pomocou hydrauliky. Našťastie, starček len ležal v posteli a odpočíval.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín