Nelogický priechod už má vyústenie

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 23. novembra 2018, 10:00

V rámci predvolebných kampaní sa kandidáti zaoberali rôznymi témami. Jeden z adeptov na post primátora Piešťan, Samuel Vavrík, poukázal aj na nelogický priechod pre chodcov na Dlhej ulici. V súčasnosti je problém už takmer vyriešený.

Dlhá ulica: Po vybudovaní prístupu už chodci majú kam prejsť. (Autor: am)

Chodci, ktorí chceli priechod pre chodcov využiť a prejsť zo strany bývalého hotela Atóm na druhú stranu ulice, zistili, že nemajú kam vyjsť. Biela „zebra“ totiž ústila do trávnika bez vybudovaného prístupu k tamojšiemu chodníku. Prechádzajúci tak museli buď prejsť cez trávu, alebo sa dostať na chodník po krajnici cesty.

V súčasnosti už je v tomto mieste vybudovaný prístup, ktorý je ešte oplotený, no onedlho ho sprístupnia. Napriek tomu, že mesto použilo skutočne neštandardný postup, keď najskôr pribudli čiary a značky, až potom chodník, má všetko šťastný koniec. Chodci budú môcť využívať priechod v tesnej blízkosti okružnej križovatky, hneď o niekoľko metrov spomínaný nový priechod a o pár ďalších desiatok metrov priechod pri „ostrovčeku“ v križovatke s Kúpeľnou ulicou.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel