Halloween na Kúpeľnom ostrove

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 7. novembra 2018, 18:00

Pôvodom írsky sviatok sa u nás udomácnil a deti i dospelí sa tak môžu prezliekať do masiek nielen na jar počas fašiangov, ale aj na jeseň pri príležitosti Halloweenu. A keďže zabávať sa chcú i piešťanské deti, v Golf & Country Clube im zorganizovali strašidelnú párty.

Medzi zabávajúcimi sa nechýbali bosorky, kostlivci, ale aj ninja korytnačka. (Autor: am)

Do priestorov tamojšej reštaurácie zavítali bosorky, Drakulovia a ďalšie desivé postavy s do detailov vymyslenými kostýmami. Detská Halloween party sa v týchto priestoroch uskutočnila po prvý raz.

„Celé leto sme organizovali detské kempy a tábory, v súčasnosti robíme golfový krúžok a deti sem teda chodia každý týždeň. Dopočuli sme sa, že v Piešťanoch nebude žiadna poriadna halloweenska párty, tak vznikol nápad, že si to tu vyzdobíme, prinesieme tekvice a spravíme párty. Napokon prišlo veľa ľudí, čo sme vôbec nečakali,“ povedala Kristína Gašparíková z Golf & Country Clubu Piešťany a dodala: „Myslím si, že atmosféra bola veľmi dobrá.“

Okrem tancovania a vyrezávania tekvíc mohli deti modelovať z plastelíny, vymaľovávať si obrázky s halloweenskou tematikou, vystrihovať tekvice, netopiere, vyrábať papierové reťaze. Deti sa poriadne vyšantili na detskom ihrisku a zajazdili si na odrážadlách. Pripravené bolo aj strašidelné občerstvenie, cupcaky, prsty a ďalšie tematické dobroty. Kto mal chuť, mohol si dať aj riadny obed či večeru v tamojšej reštaurácii. Najdôležitejšie však bolo, že deti sa dobre zabavili a spoznali nových kamarátov.

(am)

Deti si mohli vyrezať tekvice.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela