Pred centrom aj v Ahoji mali Halloween

  • Mladí dnes / Školy
  • 31. októbra 2018, 20:00

Centrum voľného času Ahoj Piešťany v rámci poznávania iných kultúr zorganizovalo pre deti v spolupráci so Strednou odbornou školou Rakovice halloweenske vyrezávanie tekvíc.

Žiakov CVČ Ahoj učili vyrezávať tekvice študenti SOŠ Rakovice. © archív CVČ Ahoj

Priestory centra sa v pondelok 22. októbra zmenili na tvorivé dielne. Deti prišli vyzbrojené super náladou, nápaditosťou a plné očakávania. Strašidielka z tekvíc dostávali originálne podoby. Ako ich vytvoriť, to sa dozvedeli od majsterky odborného výcviku Zuzany Vozárovej a rakovických študentov. Medze fantázii nekládli ani pri tvorbe doplnkov k vyrezávaným tekviciam. Takže v tvorivej dielni to napokon vyzeralo ako v úspešných návrhárskych salónoch profi majstrov. Všetky výrobky potom vystavili pred budovu Ahoja.

„Spolu s deťmi sme vyzdobili celé centrum, vytvorili sme aj keramické lampáše, duchov a strašidlá. O tom, že aj v budúcnosti chceme v dobrých zvykoch pokračovať, niet pochýb. Aj preto srdečne ďakujem mladým kolegom a hlavne riaditeľke SOŠ Rakovice, Márii Múdrej, za šikovný tím floristov, ktorý našich žiakov hravou a nenútenou formou voviedol do sveta aranžovania,“ uviedol Miroslav Petráš, riaditeľ CVČ Ahoj.

(CVČ/vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava