Parádny gól Matúša Krajča z Dubovian rezonuje na celom Slovensku

  • Šport / Futbal
  • 29. októbra 2018, 09:00

Duboviansky futbalista Matúš Krajčo sa stal jednoznačným víťazom ankety Top4Football Gól mesiaca september. Akrobatické zakončenie 30-ročného záložníka ocenili fanúšikovia najväčším počtom hlasov – 182. Strelec najkrajšieho gólu sa môže tešiť na značkové kopačky Adidas od partnera súťaže.

Matúš Krajčo © Oblastný futbalový zväz Trnava

„Gól som strelil v hodovom zápase, ktorý má na každej dedine väčší náboj aj divácku kulisu ako ostatné súťažné zápasy. V 60. minúte sme za stavu 3:2 pre nás zahrávali štandardnú situáciu z polovice ihriska. Spoluhráč Erik Svitek našiel v pokutovom území súpera nášho kapitána Ľuba Kusého, ktorý si dokonale zabehol za obranu súpera a dokázal loptu v ťažkej pozícii milimetrovou prihrávkou vrátiť pred bránku. V tom momente som nerozmýšľal nad tým, či bude zakončenie akrobatické alebo nie, jednoducho som chcel loptu trafiť a streliť gól, čo sa mi nakoniec aj podarilo. To, že z toho bude taký pekný gól, určite nikto nečakal a ja už vonkoncom nie, preto ma to teší o to viac. Nakoniec sa ukázalo, že bol víťazný. Bol odmenou za snahu celého tímu v hodovom stretnutí,” uviedol Matúš Krajčo, o ktorého parádny gól sa začali zaujímať aj médiá s celoslovenským dosahom.

Zdroj videa: Oblastný futbalový zväz Trnava

Konečné poradie: 1. Matúš Krajčo (OŠK Dubovany) – 182 hlasov, 2. Martin Laurinec (TJ Družstevník Siladice) – 89, 3. Tomáš Bošácky (FTC Trakovice) – 53, 4. Peter Strnisko (OŠK Moravany nad Váhom) – 52, 5. Adam Polednák (TJ Pavlice – Futbalový Klub) – 22

(ts)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav