Na Banke zrazený chodec, v Krakovanoch reťazová havária siedmich áut

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 29. októbra 2018, 14:00

Chodci či cyklisti, dávajte si pozor! Ráno a večer je tma, a ak si oblečiete tmavý odev, môže sa vám stať, že vás vodič auta včas nezaregistruje a nešťastie je na svete.

Mokrá vozovka a nedodržanie bezpečných vzdialeností medzi vozidlami sa podpísali pod hromadnú dopravnú nehodu v Krakovanoch. © TV Piešťany

Na stredu 24. októbra zrejme hneď tak rýchlo nezabudne chodec, ktorý vyšiel z tmavého chodníka na priechod pre chodcov v obci Banka. Zrazil ho tam taxikár jazdiaci v elektromobile. Po zrážke ostalo predné sklo auta prasknuté. Piešťanskí hasiči nás informovali, že chodec sa sťažoval na bolesť hlavy a na ošetrenie do nemocnice ho odviezli záchranári.

V daždivú stredu, keď v regióne fúkal silný vietor a pri šoférovaní mali vodiči na niektorých úsekoch problémy, sa v Krakovanoch stala reťazová nehoda. Doplatilo na ňu sedem vozidiel, pričom dodávka skončila v poli. Hasiči vykonali na autách protipožiarne opatrenia, žiadne nebezpečné látky z nich neunikli. Pri nehode sa nik nezranil.

Vo štvrtok 25. októbra sa v chate za jazerom Striebornica v Moravanoch nad Váhom rozhoreli sadze v komíne. Privolaní hasiči najskôr zlikvidovali ohnisko v kozube a potom požiar v komíne lokalizovali prístrojom s CO2.

K udalosti prišli okrem profesionálov z Piešťan aj dobrovoľní hasiči z Moravian.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela