Nové meno na trénerskej lavičke

  • Šport / Futbal
  • 28. októbra 2018, 12:00

Futbalistov OŠK Dubovany ešte donedávna viedol Roman Polčík, ktorý v klube pôsobil niekoľko sezón. Ten sa však po smolnom zápase 2:4 v Šulekove funkcie trénera nečakane vzdal. Vedenie klubu dlho neváhalo a rýchlo rozhodilo svoje siete. Novým kormidelníkom sa stal Martin Holán, ktorý v Dubovanoch pôsobí prvýkrát, no jeho meno je v oblastných súťažiach známe.

OŠK Dubovany disponuje v aktuálnom súťažnom ročníku mladým kádrom. © (mr)

„Trénujem už od roku 1995 rôzne mužstvá. Naposledy som asi dve sezóny dozadu pôsobil u mužov v Krakovanoch, potom som si dal od trénovania na chvíľu prestávku. Mojimi rukami prešlo aj mužstvo Dolného Lopašova a Boroviec. Momentálne sme sa na spolupráci dohodli s funkcionármi Dubovian,“ predstavil sa Martin Holán.

Dubovany disponujú mladým kádrom a už počas minulej sezóny dokazovali, že nebudú jednoduchým súperom. Predošlý tréner videl v tíme potenciál, no uvedomoval si, že je potrebné, aby sa hráči zohrali a nazbierali skúsenosti. Práve táto sezóna mala byť tou, kde budú zberať „ovocie“ svojej práce, no zrejme sa nevyvíjala podľa predstáv. Momentálne sa Dubovany nachádzajú v strede tabuľky a na konte majú štyri výhry, tri remízy a tri prehry.

Napriek tomu, že nový tréner pôsobí pri mužstve krátko, prezradil nám, aké sú jeho prvé dojmy. „Je to mladé a perspektívne mužstvo, na ktorom sa dá stavať, no momentálne bojujeme aj s určitými problémami. Máme zranených troch-štyroch hráčov, ktorí sa musia doliečiť, ale keď budeme v plnej sile, myslím si, že v súťaži budeme viac mútiť vodu,“ uviedol M. Holán.

(th/mr)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava