Tragédia: Zahynul mladý motocyklista!

Len pred týždňom havaroval v Piešťanoch pri cintoríne motocyklista, ktorého zachraňovali vrtuľníkom. Žiaľ, pri ďalšej nehode, ktorá sa stala v sobotu 6. októbra popoludní medzi Chtelnicou a Dolným Lopašovom, mladého motocyklistu zo Serede už nezachránil ani zásah lekára, ktorý šiel náhodou okolo. Čelnú zrážku s osobným autom, ktorú motocyklista nezavinil, neprežil.


Zrážku neprežil 29-ročný motocyklista zo Serede. (Autor: KRHaZZ/KRPZ Trnava)

Zraneným zo zdemolovaného osobného automobilu poskytovali prvú predlekársku pomoc piešťanskí hasiči. Vodiča do nemocnice prevážala záchranka, jeho spolujazdkyňu vrtuľník.

Bez vážnejších zranení vyviazol len tretí člen posádky auta, ktorého vodič zrážku s motocyklistom zrejme zapríčinil. Nehodu opisuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová: „K nehode došlo pravdepodobne tak, že 36-ročný vodič viedol Ford Mondeo od obce Chtelnica smerom na Dolný Lopašov. Na rovnom úseku cesty predchádzal auto Toyota Auris, pričom sa čelne zrazil s protiidúcim motocyklom. Dvadsaťdeväťročný vodič motocykla Kawasaki zo Serede utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Dvadsaťdvaročná spolujazdkyňa fordu sa pri nehode zranila a bola prevezená vrtuľníkom do nemocnice. Požitie alkoholu nebolo zistené u žiadneho z vodičov.“

Policajti dopravnú nehodu zadokumentovali, v mieste tragédie bola cesta uzatvorená. Polícia začala trestné stíhanie pre usmrtenie.

(vd/KR PZ)

 

 

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín