Nevideli ste nezvestného Romana Nováčika?

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 8. októbra 2018, 15:15

Pátrači z odboru kriminálnej polície OR PZ v Trnave pátrajú po nezvestnom 50-ročnom mužovi z Piešťan. Roman Nováčik býva prechodne v Karlovej Vsi a zamestnaný je v Bratislave ako prevádzkar pohostinstva. Nezvestný je od 29. septembra, kedy jeho nezvestnosť nahlásili príbuzní na polícii v Piešťanoch.

Roman Nováčik je 180 cm vysoký, zavalitej postavy, mierne zhrbený. Má krátke prešedivené vlasy, krátke rovné fúzy a modré oči.

Naposledy mal oblečené čierne trojštvrťové nohavice, čierne tričko s bielym neznámym nápisom, sveter sivej farby s dlhým rukávom. Obuté mal červeno-čierne športové topánky, na ruke hodinky Tissot a zlatú obrúčku. Má zvláštne znamenie – jazvu na zátylku zakrytú vlasmi.

Nezvestný muž sa môže pohybovať aj na osobnom aute Suzuki Swift modro-zelenej farby evidenčného čísla BA 828 TZ.

Polícia žiada občanov, ktorí nezvestného, 50-ročného muža, niekde videli, aby to oznámili prostredníctvom linky 158. Môžete tiež kontaktovať oficiálnu stránku policajného zboru na Facebooku formou súkromnej správy.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav