Medzi poslancami sedí už štvrtý náhradník

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 4. októbra 2018, 09:00

V piešťanskom mestskom zastupiteľstve sa objavil na posledné dva mesiace tohto funkčného obdobia nový poslanec. Denisa Kristeka vymenil Ján Krupa. Denis Kristek svoj odchod oficiálne odôvodnil presťahovaním sa do Drahoviec a zmenou trvalého bydliska.

Nový poslanec Ján Krupa si svoj mandát užije len pár týždňov. (Autor: pror)

V tomto volebnom období je to už štvrtý náhradník, ktorý do zastupiteľstva nastúpil z dôvodu, že úradujúci poslanec sa vzdal svojho mandátu.

Najväčší úbytok mal poslanecký klub Spoločne pre Piešťany, ktorému z pôvodnej jedenásťčlennej zostavy, ktorá zložila poslanecký sľub v závere roka 2014, zostalo v zastupiteľstve len osem členov. Postupne z tohto klubu odišla Eva Wernerová, Ján Jánošík a ako posledný Denis Kristek. Rady poslancov opustil i nezávislý poslanec Jozef Beňačka.

Aj keď pre výkon poslaneckého mandátu Jánovi Krupovi (KDH) už neostáva veľa času, predsa by svojím pôsobením v zastupiteľstve ešte chcel prispieť k zlepšeniu kvality života v Piešťanoch. „Do mesta prichádza investor, ktorý chce zveľadiť vstup do Piešťan od Drahoviec, priniesť pracovné príležitosti, ako aj vystavať cyklospojnicu medzi sídliskom Adam Trajan a športovo-rekreačnou oblasťou pri zimnom štadióne. Práve túto investíciu chcem svojím hlasovaním aj ja podporiť,“ povedal nám J. Krupa po zložení slávnostného poslaneckého sľubu vo štvrtok 27. septembra.

Ján Krupa má 46 rokov, je ženatý a spolu s manželkou Denisou vychováva dve dcéry vo veku 10 a 12 rokov. Vyštudoval Farmaceutickú fakultu UK v Bratislave.

Jozef Vojčiniak

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj