PFK zakopol druhýkrát

  • Šport / Futbal
  • 2. októbra 2018, 18:00

Už druhýkrát v ôsmich zápasoch zaváhali futbalisti PFK Piešťany, keď prehrali na pôde FK Krakovany po góle Róberta Vavrinca. Zápas ovplyvnilo množstvo kariet i vylúčenie hrajúceho trénera PFK Martina Krajčoviča, ktorý putoval „pod sprchy“ po protestoch a druhej žltej karte.

(Ilustračné foto) © archív PFK

Szilárd Petényi, asistent trénera PFK: „V úvodných minútach sme vlastnou ľahkovážnosťou dopomohli domácim vytvárať nebezpečné situácie pred našou bránou a zdvihli sme im sebavedomie. To dokázali pretaviť do gólovej situácie po centrovanej lopte, keď sa presadili v šestnástke. Nedostatočný pohyb bez lopty a množstvo nepresností nám komplikovalo možnosť vyjsť z obrannej zóny a finalizovať útočnú fázu. Až druhé dejstvo so zmenami v zostave prinieslo zmenu v našom hernom prejave a ani vylúčenie hrajúceho trénera nenarušilo narastajúci tlak. Jedinou škvrnou zápasu bol hlavný arbiter. Ten svojimi nepresnými verdiktmi ovplyvnil niektoré herné situácie, ktoré viedli k emóciám a boli z jeho strany často sprevádzané provokačným úsmevom.“

Krakovany – Piešťany 1:0 (1:0)

Gól: 15. Vavrinec

Červená karta: 69. Krajčovič (Piešťany)

Zostavy – Krakovany: Valovič – Kubík, Machač, Tanáč, Stolárik, Vavrinec, Ďuračka, Grivalský, Urban, Andrísek, Gajarský (Bukovčák, Hornák, Mitošinka, Pažík), Piešťany: Budka – Szabo, Krajčovič, Glos, Kusý, Gula, Štefanka, Maraz, J. Sekera, Lipka, Zelenay (Korec, Štefanka, Beblavý, Javorka)

(ts)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava