Jarmok plný zábavy

  • Mladí dnes
  • 17. septembra 2018, 10:00

Priestranstvo pred Domom umenia v Piešťanoch sa pri príležitosti otvorenia školského roku zaplnilo školákmi i predškolákmi. Dva dni tu panovala tvorivá atmosféra, súťaženie, smiech, krik aj dobrá nálada. A to nielen na podujatí s názvom Jarmok zábavy, ale aj na športovom podujatí detí, ktoré sa len do školy chystajú.

Priestranstvo pred Domom umenia zaplnili deti a ich hry. © archív CVČ Ahoj

„Deti si mohli na opičej dráhe zmerať sily v rýchlosti, šikovnosti a vytrvalosti, prezrieť a vyskúšať si, ako je to v kabíne hasičského auta. Rovnako aj ukážku policajnej techniky, zdravotnej a záchranárskej techniky. Oboznámili sa s činnosťou pracovníkov Služieb mesta Piešťany, povozili sa na mestskom vláčiku či namaľovali si tvár. Svoju tvorivosť mohli vyjadriť v maľovaní na asfalt i na papier,“ uviedol riaditeľ Centra voľného času Ahoj Miroslav Petráš.

Práve centrum voľného času v spolupráci s pracovníčkami referátu školstva a ich učiteľkami tieto chvíle pre školákov a škôlkarov pripravili. Na záver sa deti doslova vyšantili na „snehu“ vypustenom z hasiaceho prístroja. Všetky deti dostali odmeny vo forme sladkostí, školy a jednotlivé triedy dostali školské potreby.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela