Piešťanské cestárske Kocúrkovo

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 12. septembra 2018, 10:00

Patálie s chodníkom na ulici Pod Párovcami v Piešťanoch nemajú konca. Ak nám zasa niekto bude vyčítať, že to, čo sa tam deje, nie je čisté Kocúrkovo, nech sa páči prečítať si nasledujúce riadky.

Maliari „retušovali“ to, čo im cestári prekreslili čiernym asfaltom. (Autor: Supa)

Na základe tipu od čitateľa sme vyrazili vo štvrtok 6. septembra dopoludnia na miesto činu. Čo sme na vlastné oči videli, bolo doslova na smiech cez slzy.

Ešte v úvode týždňa maliarska firma na tomto úseku cesty nastriekala nové vodorovné dopravné značenie. Keďže vozovka nedostala nový asfalt po celej šírke, ale len v časti vedľa rekonštruovaného chodníka, preto, aby sa plochy starého a nového asfaltu lepšie spojili a do medzery nezatekala voda, cestári do tejto spojnice naliali horúci asfalt.

Technológia zrejme v poriadku, len postup jednotlivých krokov v tomto prípade niekde organizačne zlyhal. Najprv cestári položili nový asfalt, potom maliari namaľovali vodorovné značenie, následne cestári doliali do medzery asfalt a opäť sa vrátili maliari, aby ten čierny pásik na bielych čiarach nanovo nabielo domaľovali.

Jozef Vojčiniak/Supa

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín