Športové dni už štvrtýkrát rozhýbali Piešťany

  • Šport / Ostatné športy
  • 11. septembra 2018, 18:00

Športové dni v Piešťanoch sa dočkali svojho štvrtého ročníka a opäť rozhýbali celé mesto. V sobotu to pred Domom umenia a v mestskom parku žilo širokou škálou športových odvetví, nabitým programom plným dobrej hudby a zábavy.

Pred Domom umenia ste si mohli vyskúšať aj základy thaiboxu. © archív Športové dni

Na svoje si prišli nielen veľkí, ale aj tí najmenší, pre ktorých bol pripravený celodenný animačný program s Centrom voľného času Ahoj a animátormi Mayou & Jurim. Deti si mohli vyskúšať rôzne športy a taktiež množstvo krúžkov, na ktoré ich môžu rodičia prihlásiť.

Komunita WeRunPN pripravila pre bežeckých nadšencov 10-kilometrovú trať cez kúpele a park. Priaznivcov bicyklov potešila Tour de Sĺňava, trasa okolo priehrady, ktorú organizoval Rezort Piešťany.

Návštevníci mohli objaviť tiež športy, o ktorých možno ešte ani nepočuli – taichi, thaibox, pole dance či piloxing, teda cvičenie spájajúce pilates, box a tanec. Z tradičných športov predviedli basketbalové kúsky Piešťanské Čajky a mládežnícke Čajočky z BKM, ragby si zobral pod patronát Rugby Union Club Piešťany a nemohol chýbať ani Hokejový klub Havrani.

Najmä dámy do rytmu rozhýbal jumping maratón so Sju, zumba s Radkou či tanečné školy Siluett a Flawless. Návštevníci sa mohli ponaťahovať na Octago workout hrazdách alebo na joge s Líviou. Súťaž nielen pre profíkov, ale aj pre amatérov pripravilo Octago, kde sa súťažilo o bohaté ceny – pre workoutérov i crossfiťákov. Počas celého dňa sa dali zapožičať kolobežky a prevážať sa po Piešťanoch.

(ts/th)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel